Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

5 celebrit, které vypadají jako olympionici

  • David Švehlík a Shaun White by mohli být docela dobře i dvojčata.
    24. února 2014 | 15:20

    Olympiádě v ruském Soči už odzvonil konec, a když jsme si tak prohlíželi některé sportovce a dokonce medailisty napadlo nás, že jsou si velmi podobní s některými herci. Však se na to podívejte sami.

  • Aksel Lund Svindal a John Corbett


    Aksel Lund Svindval a John Corbett
    Autor: Profimedia.cz
    Norský reprezentant v alpském lyžování Aksel Lund Svindal, který musel na Olympiádě v Soči 2014 skončit kvůli alergii, jakoby z oka vypadl herci Johnu Corbettovi. Toho budete znát hlavně díky roli „hodňáka“ chudáka Aidna ze seriálu Sex ve městě, kterého Carrie hned dvakrát opustila kvůli Panu božskému. Oba jsou to zkrátka smolaři.
  • Jamie Anderson a Kate Hudson


    Kate Hudson a Jamie Anderson
    Autor: Profimedia.cz
    Zatímco americká snowboardistka Jamie Anderson slavila v Soči zlatou medaily ve slopestylu, její hvězdné „dvojče“ herečka Kate Hudson se po letech rozešla se svým partnerem a je single.
  • Shaun White a David Švehlík


    David Švehlík a Shaun White by mohli být docela dobře i dvojčata.
    Autor: Profimedia.cz
    Americký snowboardista Shaun White, který odjel ze Soči bez cenného kovu, by mohl být dvojčete českého sympaťáka Davida Švehlíka. Herec, který je synem známého herce Aloise Švehlíka, se včera objevil na předávání cen Český lev s novou partnerkou. Jak to vypadá po rozvodu s kolegyní Jitkou Schneiderovou, našel štěstí.
  • Ashley Wagner a Rachel McAdams


    Ashley Wagner a Rachel McAdams
    Autor: Profimedia.cz
    Americká krasobruslařka Ashley Wagner je opravdová krasavice. Přestože na olympijských hrách v Soči vůbec neměla startovat, přeci jen se na ni štěstí usmálo a z Ruska si veze bronz. Tahle kráska by si z fleku mohla střihnout roli dvojčete kanadské herečky Rachel McAdams, která se nedávno opět vrátila k blond barvě.
  • Ted Ligety a Owen Wilson


    Ted Ligety a Owen Wilson
    Autor: Profimedia.cz
    Americký Alpský lyžař Ted Ligety si z Obřího slalomu na olympijských hrách v Soči odvezl zlatou medaili, která rozhodně není první v jeho kovové sbírce. I herec Owen Wilson, který je americkému lyžaři neskutečně podobný, slavil velký triumf. Jeho bývalá přítelkyně mu na začátku února povila syna. Pro Owena je to druhý kluk.

Diskuse ke článku
.