Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Romantická gesta: Krev, tetování i diamanty

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    14. února 2014 | 07:30

    Možná právě chystáte valentýnskou snídani, možná sedíte v práci a celý svátek svatého Valentýna vám může být ukradený. Každopádně nemusí být Valentýn, abyste své lásce připravili romantické překvapení. Na co spoléhají celebrity?

  • Jordan Bratman a Christina Aguillera

    Christina Aguilera a Jordan Bratman
    Autor: profimedia.cz, archiv firem
    Po třech letech společného randění, objednal (dnes už bývalý) manžel slavné zpěvačky pokoj v kalifornském hotelu a celý ho naplnit balónky, napuštěnými heliem. Na provázku každého balónku pak byl umístěn úryvek, dohromady skládající milostnou báseň a na úplném konci čekal na Christinu zásnubní prsten s pěti-karátovým diamantem. Jak ale je vidět, tak ani super romantické zásnuby nejsou zárukou šťastného manželství.
  • Tom Cruise a Katie Holmes

    Tom Cruise a Katie Holmes
    Autor: Profimedia, Reuters
    I když na sebe teď plivou špínu, Tom a Katie byli kdysi jako dvě hrdličky. Slavný herec požádal krásnou herečku o ruku v roce 2005, v romantické restauraci Jules Verne v Paříži. A nenajdete ji samozřejmě nikde jinde, než ve druhém patře samotné Eiffelovy věže. Bylo údajně půl jedné ráno a poté, co Katie řekla své ano, křičel Tom dolů z věže: "Dnešek je naprosto úžasný den! Jsem zasnoubený s tou nejúžasnější ženou." No, škoda že jim to nevydrželo trošku déle.
  • David a Victoria Beckham

    David a Victorie Beckham
    Autor: mbase
    David a Victoria si na romantická gesta potrpí. Možná proto jsou také jedním z nejstabilnějších párů mezi celebritami. Po narození každého z jejich čtyř dětí, zavítal David do salonu a nechal si jejich jména - Romeno, Brooklyn, Cruz a Harper - vytetovat na tělo, jako důkaz velkého pouta ke své rodině.

    Pokud by vám to jako důkaz lásky nestačilo, pak vězte, že kromě dětí má David vytetovanou také svoji manželku, a to hned několikrát. Zatímco její podobizna z klipu Viva forever zdobí jeho paži, samotné jméno Victoria nosí David hrdě na hřbetu ruky. Krásná módní návrhářka má iniciály svého manžela vytetované na zápěstí.

  • Sharon a Ozzy Osbourne

    Sharon a Ozzy Osbourne
    Autor: profimedia.cz
    Je to skoro neuvěřitelné, ale tento rocker, který kdysi holdoval alkoholu, drogám a netopýřím hlavám, je se svojí ženou už více než dvacet let! A právě když slavili 20. výročí svatby, rozhodli se slavní manželé připomenout si svoji velkou lásku tím, že před stovkou hostů znovu odříkali svatební sliby. Jak romantické!
  • Jay-Z a Beyoncé

    Beyoncé a Jay-Z.
    Autor: Profimedia, Reuters
    Brzy ráno na Beyoncéiny pětadvacáté narozeniny ji vzal Jay-Z do garáže a představil jí Rolls Royce z roku 1959, za který dal neskutečných 500 000 liber (asi 16 a půl milionu českých korun). Aby si byl ale jistý, že Beyoncé bude skutečně šťastná, uspořádal pro ni navíc narozeninovou párty v jeho newyorském klubu 40/40, kde její matka Tina Knowles strávila hodiny přípravou tajného rodinného jídla z mořských plodů, pro 600 pozvaných hostů.
  • Seal a Heidi Klum

    Heidi Klum a Seal
    Autor: Profimedia.cz
    Opravdu nás vzalo za srdce, když tento zpěvák a krásná top modelka oznámili, že se rozcházejí. Málokterý svalný pár totiž působil zamilovaněji, než Heidi a Seal. A není divu, Seal měl totiž evidentně silně vyvinutý smysl pro romantiku. Dva dny před Vánoci, v lyžařském resortu Whistler ski resort v Americe, vzal Heidi ven a požádal ji o ruku na vrcholu ledovce. V iglú, které sám postavil!
  • Jennifer Aniston a Brad Pitt

    Brad v době, kdy byl ještě s Jennifer
    Autor: Profimedia.cz
    V roce 2004, pouhých pár měsíců před tím, než Brad propadl kouzlu Angeliny, utratil charismatický herec dva a půl milionu liber (asi 82 milionů korun) za Kalizmu. Tedy obří jachtu, která kdysi patřila jednomu z nejstabilnějších páru Hollywoodu Richardu Burtonovi a Elizabeth Taylorové.
  • Angelina Jolie a Billy Bob Thorton

    1929813:gallery:true:trueJeště před tím, než se z Angie stala matka tisíciletí a zakotvila u Brada Pitta, měla velmi bouřlivé období a neméně bouřlivé manželství s hercem Billy Bobem Thortonem. V roce 2000 se tento pár bral v Las Vegas a během ceremoniálu si vyměnili ampulky s vlastní krví, které pak nosily zavěšené na krku. Angie si dokonce nechala Billyho jméno vytetovat na rameno, ovšem tetování z si o 4 roky později nechala odstranit, společně s tím, jak procházela rozvodovým řízením.
  • Johnny Depp a Winona Ryder

    Johnny Depp a Winona Ryder ve Střihorukém Edwardovi
    Autor: ČTK, EPA, Reuters, Profimedia.cz
    Stejně jako Angelina, i Johnny Depp si prošel svým velmi bouřlivým obdobím, ve kterém měly svoje místo například i kokainové večírky s Kate Moss. I tak se z něj ale vyklubal romantik, i když poněkud extravagantní. Své bývalé dlouholeté partnerce Vanesse Paradis koupil k narozeninám vinici, svoji nejnovější partnerku, Amber Heard zase jako jedinou požádal o ruku. Když ale randil s herečkou Winonou Ryder, nechal si na paži vytetovat nápis Winona Forever. Jistě vás napadne, proč si později tento nápis změnil na Wino Forever.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.