Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dcera Madonny má kluka: Randí s hvězdou seriálu o teroristech

8. dubna 2013 | 14:00

A je to tady! Šestnáctileté Lourdes Léon, dceři populární zpěvačky Madonny (54), se s nastupujícím jarem začala zapalovat lýtka. Mladá kráska si našla přítele. Její srdce teď patří herci Timothéemu Chalametovi.

Lourdes, kterou má Madonna se svým tanečním trenérem, Kubáncem Carlosem Leonem (46), na rozdíl od maminky naštěstí dává přednost mužům svého věku. Lásku tak exoticky vyhlížející kráska našla mezi studenty na La Guardia High School of Music and Art and Performing Arts ve West Side, kam oba chodí.

"Je to tak. Lourdes se teď opravdu často stýká s hercem Timothée Chalametem," potvrdil magazínu US Weekly zdroj z blízkého okolí rodiny.

"Chodí spolu, jestli se to tak dá vůbec nazvat. Jsou to stále jen teenageři. Ale asi se dá říci, že spolu randí. Zatím to však trvá skutečně krátce," dodal ještě.

Herec Timothée Chalamet padl do oka Madonnině dceři Lourdes.
Autor: profimedia.cz
"Lola má určitě svého chlapce ráda, stejně jako její matka. Určitě to ale není jediný muž v jejím životě," prozradil ještě zdroj.

Sedmnáctiletý Timothée Chalame, který je jen o sedm let mladší než Madonnin poslední přítel, má "našlápnuto" na hvězdnou kariéru. V seriálu o teroristech Homeland si například zahrál syna viceprezidenta William Walden, kterého ztvárnil Jamey Sheridan.

Co na vztah své dcery říká sama Madonna nevíme. Není to totiž tak dávno, co prohlásila: "Do osmnácti let žádní kluci. Lola je hodná holka. Se mnou to ale nemá vůbec jednoduché. Jenže Lourdes má tvrdou hlavu po ní a obvykle si dělá, co chce.

Madonna se k dceři zachovala nepěkně
Autor: ČTK