Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Slavné Češky: Která je má NEJ?

18. února 2013 | 10:00

Milé dámy, tentokrát nemáme na mysli muži tolik oblíbenou partii ženského těla, řeč je o nohách-sexy, dlouhých, gazelích, "až na zem"... Která půvabná a známá Češka se může pochlubit nožkama, kterou berou dech?


Že by něco na rčení našich babiček a maminek, že "polévka je základ grunt, kdo ji nejí, ten je špunt" skutečně něco bylo? Své o tom asi ví několik našich Češek, které ji musely v dětství pojídat zřejmě ve velkém. Jak jinak si vysvětlit, že se to v našich končinách dlouhonohými (a atraktivními) ženami jen hemží?

Herečky
Ivana Chýlková (183 cm)591238:gallery:true:true
Oblíbená herečka a partnerka "malého velkého" baviče Jana Krause na nás vyčuhovala z televizní obrazovky nejen díky svému talentu, ale především díky své výšce. Nutno podotknout, že to, co některé ženy považují za handicap, Ivana umí skvěle prodat.

Mahulena Bočanová (178 cm)
Kdo by řekl, že z té zvědavé a tak trochu ušmudlané holčičky ze seriálu Chalupáři vyroste atraktivní kráska se sexy jizvou na tváři a nohama až na zem?

Přestože se Mahulena přiznala, že s výběrem oblečení mívá dost problém a že jí musí radit stylistka, pro nás zůstává jednou s nejšmrncovnějších sexy hereček, a to nejen díky svým dlouhým nohám.

Modelky
Karolína Kurková, Pavlína Němcová, Diana Kobzanová  ( všechny 180 cm)
    

Kurková jako modelka Victoria's Secret
Autor: ČTK, EPA, Reuters
Karolína Kurková: Původem rodačka z Děčína, dnes veleúspěšná a vyhledávaná světová topmodelka svoje pěstěné nohy ukazuje při každé příležitosti. Jen málokdy se kráska ze severních Čech objeví ve společnosti se zahalenýma nohama.

Pavlína Němcová: Svou kariéru modelky rozjela ve Francii, kde nějaký čas i žila, dnes je však vyhledávanou tváří na všech našich významných společenských akcích. 

Jen škoda, že Pavlína svou krásnou postavu tak trochu skrývá v dlouhých splývavých šatech. Na svůj věk (nedávno oslavila čtyřicítku) totiž vypadá víc než dobře...

Diana Kobzanová: Blonďatou modelku víc než chození po molu baví moderování v rádiu, tudíž své tělo ukazuje už jen minimálně. V civilu chodí nejradši v džínech a teniskách- své dlouhé nohy tak překvapivě nijak nevystavuje.

601393:gallery:true:trueČesko versus Rusko?

Podle Guinnessovy knihy rekordů má nejdelší ženské nohy na světě  naše plavkyně Yvetta Hlaváčová. Yvetta měří 194 cm jako u Adriany - 126 centimetrů. Atraktivní plavkyně nafotila snímky pro erotický časopis Penthouse a chvíli se živila jako modelka. No, není divu...
    
Aktuálně však Yvettu a Adrianu předčila Svetlana Pankratova z Ruska. Její nohy  měří 132 centimetrů, přičemž horní polovina těla mám mnohem „lidštější rozměry“, celkem měří 196 cm. Narodila se roku 1971 ve Volgrogradu a ráda nosí boty číslo 46. Při její výšce se nelze divit tomu, že si oblíbila basketbal...

Autor: Dita Černá