Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Podivná hostina: Jákl a Bendová se přejídali k prasknutí!

3. ledna 2013 | 12:00

Jak to vypadá, když celebrity slaví vánoční svátky? Herečka Alice Bendová a její dlouholetý kamarád producent a režisér Petr Jákl hodovali v kubánské restauraci v centru Prahy po vzoru pořadu stanice Spektrum, Vášnivý Jedlík.


Štědrovečerní večeře Alici Bendové a Petrovi Jáklovi zřejmě doma nestačila, a tak se oba rozhodli navštívit kubánskou restauraci La Bodeguita Del Medio nedaleko Staroměstského náměstí a po vzoru pořadu Vášnivý jedlík si dát pěkně do nosu.

Zkusíme se přejíst k prasknutí

„Pořad Vášnivý Jedlík na Spektru pravidelně sleduji a napadlo mě, že bychom mohli s Petrem zkusit, jaké to je, doslova se přejíst až k prasknutí, stejně jako hlavní aktér reality show Adam Richman. Navíc Vánoce jsou skvělou příležitostí, kdy se konečně nemusím tolik hlídat a s chutí si dopřeji i větší porci,“ řekla devětatřicetiletá herečka.

Jídlo, které si celebrity objednali, neslo roztodivný název Picanha. Jednalo se o dvoukilovou jihoamerickou kýtu s jemnou omáčkou a česnekovo-bylinkovými bramborami.  Obrovský kus masa se doslova rozpadal na talíři a hvězdná dvojice si ho náležitě vychutnala.

Bendová nepohrdne flákotou

„Mám sice ráda ryby a mořské plody, ale tenhle kus masa je vskutku delikátní,“ dodala Alice. Petr Jákl situaci komentoval pouze blaženým úsměvem při polykání posledních soust. Při jeho robustní postavě, která sahá do výšky téměř dvou metrů, není divu, že mu obří porce nedělala absolutně žádný problém.

Nechte i vy rozeznít orchestr nezvyklých chutí a obřích porcí u vás doma. Sledujte každý všední den včetně soboty gurmánskou reality show Vášnivý jedlík s Adamem Richmanem v hlavní roli. Pořad vysílá televize Spektrum.
Blíže o pořadu Vášnivý jedlík

 

Autor: ema