Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Poznáte hvězdy, které vám vyrostly před očima?

13. prosince 2012 | 15:47

Vzhlížíme k nim, těšíme se z jejich úspěchů, prožíváme s nimi těžká životní období a od jejich útlých let jistým způsobem tak trochu žijeme jejich životy. Řeč je o slavných osobnostech, které vídáme ve světě šoubyznysu již pár desítek let a jejichž příběhy nás stále nepřestávají bavit.

Stejně jako v Knize džunglí, jejíž seriálovou podobou aktuálně vysílá každý všední den stanice Minimax, sledujeme, jak vyrůstá malý chlapec Maugli, bedlivě pozorujeme i tyto hvězdy. Ať už právě září, nebo jejich lesk zrovna upadá.

Lucie Vondráčková

Kdo by neznal jeden z prvních hudebně-soutěžních televizních pořadů Marmeláda, u kterého „mladší“ generace naší populace pár těch hodinek  a dnů zajisté strávila. Uváděla ho právě, dnes bezesporu jedna z nejúspěšnějších českých hereček a zpěvaček, Lucka Vondráčková.

Zpěv, tanec a balet ji bavily už odmalička. A byl to právě pořad Marmeláda, který spolu s jejím prvním stejnojmenným albem a rolí v Narodím divadle ve hře Saténový střevíček, nastartoval hvězdnou kariéru. Lucka vydala řadu alb a mohli jsme ji vidět v několika muzikálech jako například Starci na chmelu či Excalibur i v mnoha filmech.

Lucie se synem Matyášem
Autor: profimedia.cz, archiv
Média však o ní nepěla jenom chválu. Objevily se i zprávy, že trpí údajnou anorexií z nedostatečného příjmu potravy a nekonečných tréninků a sportování.

Naštěstí byla tato sdělení rychle zapomenuta a Lucka se nyní těší šťastnému manželství v zámoří, kde žije se svým synem Matyášem a manželem Tomášem Plekancem, který hraje v Kanadě hokej.

Z fotografií z poslední doby je evidentně vidět, jak Lucii manželství a mateřství prospívá. Může se pyšnit sex-appealem, který by ji leckterá zpěvačka mohla závidět.

Dara Rolins

Svoji kariéru na televizních obrazovkách začala Dara již ve čtyřech letech a od šesti let se aktivně věnuje zpívání.Nejvíce ji asi proslavil v jejím útlém věku velehit Zvonky štěstí, který nazpívala s legendárním Karlem Gotem. Tato píseň se stala adrenalinovou injekcí její kariéry a sláva pak už jen rostla a rostla.

Dara vydala několik alb, účinkovala v řadě filmů a televizních show, podnikla velká koncertní turné a začala se věnovat i podnikání. Mezitím se stihla stát šťastnou maminkou dcery Laury, jejíž otec je frontman kapely Wohnout Matěj Homola.

V poslední době jsme ji mohli vidět například jako porotkyni v Hlasu ČeskoSlovenska, kde zároveň zasedal i její současný přítel, slovenský zpěvák Rytmus. Právě vztah těchto dvou byl snad největším marketingovým tahem široko daleko.

Dara s dcerou Laurou
Autor: profimedia.cz, archiv
Za společná vystoupení si účtují sumy v řádu několika stovek tisíc korun. Tuto slovenskou zpěvačku jsme již dávno přijali tak trochu za vlastní celebritu a stala se součástí českého šoubyznysu.

Na Dařině tváři můžeme v současnosti vidět spokojený výraz. Aby také ne, se svým protějškem si koupili hrubou stavbu za 15 milionů a plánují zde společné bydlení. Špatné časy, kdy se Dara trápila autonehodou, jež měla za následek smrt člověka, tak definitivně pominuly.

Macaulay Culkin

Macaulaymu nejsou světla reflektorů cizí již od čtyř let, kdy začal hrát v televizních reklamách. V šesti letech pak nastartoval svoji hereckou kariéru na jevišti newyorkského divadla The Ensemble Studio Theatre.

Nejvíce tato americká dětská hvězda zazářila ve fenomenálním filmu Sám doma, který se stal u mnoha z nás neodlučitelnou „pohádkou“ svátečních časů. Druhým úspěchem pak byl film „Dobrý synek“, kde si Macaulay střihnul pro změnu roli zákeřného bratrance, tehdy ještě nepříliš známého herce Elijaha Wooda.

Macaulay Culkin dnes
Autor: profimedia.cz, archiv
Jak však čas plynul, začala hvězdná kariéra okouzlujícího a talentovaného chlapce, který kdysi studoval baletní školu, pomalu upadat. Vytouženého comebacku se v dalších filmech, které natočil, již nedočkal.

Z malého sladkého rošťáka „Kevina“ se místo toho stala troska, podle všeho silně závislá na drogách. V poslední době se dokonce objevily i zprávy, že se předávkoval k smrti. Informace se nakonec ukázaly jako mylné.

Není však divu, že tyto zvěsti vůbec vznikly, když v poslední době vídáme jen fotografie jeho vyzáblé postavy a bezduchého zbídačeného výrazu. Do tohoto stavu ho údajně dostal nechtěný rozchod s americkou herečkou ukrajinského původu Milou Kunis, s kterou strávil sedm let.

Diskuse ke článku
.
Související články