Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pařba s Kravitzem: Demi, ty nohy trochu Moore k sobě!

6. prosince 2012 | 14:03

Poslední rok byl pro Demi Moore (50) asi tím nejtěžší v životě. Nevěra jejího o šestnáct let mladšího partnera Asthona Kutchera (34) ji dohnala na psychiatrii. Dnes už je nešťastná Moore v druhé fázi. Vztek a bolest pro změnu zahání alkoholem a vášnivým tancováním na párty.

Tentokrát to matka tří dětí pořádně rozjela na párty Lennyho Kravitze (48), kde se v kraťounkém overalu pohupovala na gauči  do rytmu hudby, roztahovala nohy na všechny strany a nejspíše pod vlivem alkoholu se sem tam schovávala za své vlasy před přítomnými fotografy.

Za to před hostitelem Kravitzem se rozhodně neschovávala. Naopak se od něj celý večer nehnula ani na krok a dokonce mezi nimi proběhly nějaké ty něžnosti..

Dalo by se to považovat za naprosto zoufalé chování. Možná si Demi ve svých padesáti letech připadá osamělá, a tak nepohrdne ani takovým svůdníkem jako je Lenny. Možná se jen po dlouhé době chtěla opět bavit. Jisté však je, že nevěra Asthona Kutchera v jeho bývalé manželce zanechala nesmazatelnou ránu a ona teď neví, co si má sama se sebou vlastně počít.

Autor: kla