Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Svobodová: Do postele jen v hodně drahém parfému

8. dubna 2011 | 10:11

Slavná filmová sexbomba padesátých let Marilyn Monroe se netajila tím, že chodí spát nahá v oparu Channelu No.5. Podobně je na tom i Vendula Svobodová (39), jen s tím rozdílem, že používá jinou francouzskou vůni, jež se přezdívá noční voda.

"Ve vůních jsem konzervativní a nestřídám je. Tahle je moje zamilovaná. Kdysi, když u nás ještě nebyla k dostání, vozila jsem si ji z ciziny, prozradila na křtu neautorizované biografie Hany Maciuchové Svobodová. "Je skvělé, že jí málo žen zná, ale na druhou stranu je taky hodně drahá. A to v mém případě, kdy se parfémy doslova polejvám, není nic moc," dodala se smíchem Vendula.

Vůně, které se přezdívá noční voda, patří mezi luxusní a tudíž nejdražší parfémy na světě. Stejnou vůni jako prezidentka nadace Kapka naděje používá i oblíbená herečka Hana Maciuchová.

Další dvě kmotry, cvičitelku Hanku Kynychovou a Českou Miss 2010 Jitku Válkovou elegantní vůně také okouzlila. "Voní opravdu nádherně. Je to láska na první pohled,“ řekla s úsměvem Válková, která se ten večer ujala mikrofonu a na křtu zazpívala dvě písničky. "Zpěvem žiju. Mám ho moc ráda, především pak rockovější věci. Nechci být žádná přeslazená popová princezna," podotkla půvabná Válková.

Autor: Markéta Reinischová, Klena