Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poznáte tuhle hastrošku?

10. března 2011 | 15:17

ČTVRTEK 10. 3. 2011 - S nakřivo posazenou ušankou na hlavě a neforemnými huculkami na nohách se procházela ulicemi New Yorku. Napovíme vám, že je první modelkou na světě, které se začalo říkat supermodelka, a je to Češka! Nic proti teplému oblékání, ale tenhle asexuální outfit měla stále žádaná sexbomba nechat raději doma.

Nohy a uši v teple, hlavně neofouknout. Takového hesla se se nejspíš drží i česká topmodelka Paulina Pořízková (45). Ta je i přes svůj "pokročilý" věk stále žádanou modelkou. Jenže nabalenou do černé péřové bundy a s ušankou na hlavě by v ní někdejší sexsymbol těžko někdo hledal. Slovanský půvab a stále pevné vnady tentokrát zůstaly nevyužity. Pavlíně by jistě slušel elegantní kabátek a kozačky na vysokém podpatku. Modelka však dala přednost pohodlí. Paulino, příště nám radši ukaž své sexy křivky!

Už v patnácti si Pavlíny všimli lidé z modelingu a její hvězda rychle stoupala. V roce 1984 celý svět oslnila na stránkách plavkového vydání magazínu Sports Illustrated. Pak už šlo všechno jako po másle. Focení a přehlídky pro světoznámé značky. Těhotná dokonce pózovala ve Vogue a v srpnu 1987 byla i v časopisu Playboy.

Pavlína už je několik let šťastně vdaná za manžela Rika Ocaska, kterého si vzala v roce 1989. Seznámili se při natáčení klipu jeho kapely The Cars v roce 1984. Ric byl tehdy ženatý. Jak jeho jméno napovídá, má také české kořeny. Společně mají syny Jonathana Ravena (17) a Olivera Oriona (12).

A jak to Pavlína dělá, že pořád vypadá tak skvěle? „Recept na věčnou krásu nemám. Důležité je mít kolem sebe šťastnou rodinu a ostatní přijde samo,“ říká Pořízková.

Autor: gam, INT, Klena