Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyretušovaná Kate Winslet: Je k nepoznání!

10. března 2011 | 15:34

VIDEO: Herečka Kate Winslet (35) se nedávno rozčilovala, že ji fotografové retušují tělo a obličej na titulní obálce GQ Magazínu. Nyní natočila reklamu na rtěnku francouzské kosmetiky Lancôme, kde je její obličej viditelně vyretušovaný bez jediné vrásky. Kate, tohle ti nevadí?

Kate Winslet se pohoršuje nad stále populární retuší modelek a hereček v módních časopisech nebo reklamách. Winslet se nebojí otevřeně přiznat a říct novinářům, že má vrásky nebo celulitidu. Dokonce si jednou stěžovala na plakát k filmu, kde jí vylepšili obličej. Retuše chtěla ihned vrátit.

"Mám vrásky, které jsou velmi patrné. Když se podívám na filmové plakáty, kde jsem já, tak mé čelo není mé, prostě mi ho upravili, tak jim řeknu, prosím, můžete to vrátit zpět?" prohlásila Kate Winslet před dvěma lety.

Video se připravuje ...
Vyretušovaná Kate Winslet v reklamě na Lancôme • VIDEO: /Youtube/

V reklamě na novou rtěnku od Lancôme vypadá pětatřicetiletá herečka a matka dvou dětí báječně. Jako Marilyn Monroe zamlada. Důkaz o retuši můžete vidět, když porovnáte fotografie v civilu a v reklamě. Kate má ve skutečnosti viditelné vrásky na čele a kolem očí a rozhodně nemá "vyžehlenou" pleť jako v reklamě.

V roce 2003 si herečka stěžovala, když si ji magazín GQ dovolil vyretušovat postavu, aby na titulní stránce vypadala štíhleji. Nyní se zdá, že se retuším v reklamních kampaní nebrání, inu je to přeci jen reklama na kosmetiku a ta má zkrášlovat, ne?

Autor: gam, INT