Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Františka: Sharon Stone bez módního instinktu!

Fotografie
5. ledna 2010 | 07:58

Legendární herečka Sharon Stone patří k vybraně oblékaným ženám s citem pro styling. Nároky na její outfity jsou tudíž vysoké. A jak vidno, ani ona jich vždy nedosahuje.

Bývalé modelce, studentce kreativního psaní a výtvarného umění, dnes už jedenapadesátileté Sharon intuitivní vkus neschází. Módní kritici hodnotí její modely dobře, za večerní, žensky rafinované kreace jí tleskají. Stone je zkrátka symbolem ženy, jež s elegancí a minimem prostředků umí prodat sex-appeal.

Saka v pánském stylu, hedvábné šátky s šálami, krátké pouzdrové sukně, černé brýle. Nadčasová elegance, absence prádla a noha přehozená přes nohu... Tato herečka uměla a umí image neuchopitelné mrchy z kultovního snímku Základní instinkt maximálně zúročit. Včetně společenských toalet, které si může dovolit jen žena s perfektním tělem, jež ona i po padesátce má...

Ale i Sharon má dny, kdy oblečením legendě neodpovídá. Důkazem je i snímek z hollywoodského bulváru. Tyrkysový kožich z norka, doplněný béžovou, tmavě hnědou kůží, kombinovanou textilní kabelou s logem Gucci. Úzké modré džíny a myší boty na jehličkové „kačence“... Volbu kabely v kombinaci s kožichem považuji za průšvih. Tyrkysově zelená je k bledé, téměř průsvitné pleti Sharon rovněž diskutabilní. Tento outfit, v němž herečka vyrazila na lunch s kolegyní Jeanne Tripplehorn, se zkrátka nepovedl. V novém roce tedy, Sharon, líp. Nekažte si reputaci!

Přepychový, do sportovního stylu laděný kožich je samonosný. Proto by si zasloužil decentnější, elegantnější a barevně vyladěnější kabelu.
Autor: isifa.cz