Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nahý Ashton Kutcher: Svůj penis hrdě ukážu celému štábu

Ashton Kutcher
11. srpna 2009 | 11:36

Herec Ashton Kutcher dokázal, že se před kamerou svlékne bez problémů. A rozhodně kvůli němu v tu chvíli nemusí odejít z placu celý štáb. Manžel Demi Moorové se totiž nestydí.

Zato s bříškem je to horší, než ho v novém filmu odhalil, mučil se týdny hlady, aby byl plochý jako deska a vytvarovaný jako pekáč českých buchet. Když Ashton hovořil o tom, že nemá problém s ukazováním penisu před kamerou, použil přitom k označení svého mužství německé slovíčko „Schwantz“.

„Když točíte svou první nahou scénu a celý váš štáb uvidí váš Schwantz, pak se cítíte skvěle. Nemusel jsem se trápit žádnou dietou. Normálně jsem dodržoval tu nevhodnou dietu, kterou měla moje postava. A ten chlap nejedl skoro nic, takže měl přesně takové tělo, jako mám teď já,“ přiznal Ashton o své roli ve filmu Samec.

Ashton Kutcher
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Přípravu na ni rozhodně nepodcenil a přijal proto nabídku Warrena Beattyho, jenž podobnou postavu ztvárnil ve snímku Šampon z roku 1975.

„Já k Warrenu Beattymu rozhodně vzhlížím jako k herci. Tak jsem si s ním sedl před dvěma roky a řekl mu, jak moc si vážím jeho práce ve filmech Šampon a Bonnie a Clyde. Sedli jsme si spolu u snídaně a já mu řekl, že hledám právě snímek podobný Šamponu. Řekl jsem mu, že jsem chtěl hrát morálně zkompromitovaného svůdníka. Mluvili jsme o tom, co dělal v Šamponu a kde vzal energii pro tuhle postavu,“ přiznal Ashton.

Autor: Famous