Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Seriál Ulice dnes začíná! Seznamte se s novými postavami

  • 24. srpna 2015 | 06:00

    Byly to dlouhé dva měsíce, které jsme museli bez oblíbeného seriálu, který nám v průběhu celého roku zpříjemňuje pětkrát týdně podvečerní čas, vydržet. Konečně ale nastává ten dlouho očekávaný okamžik a Ulice se opět vrací na televizní obrazovky. Těšit se můžete nejen na staré známé, ale i na úplně nové postavy, které oživí děj.

  • Digi se vrací

    Digi s dvojčaty
    Autor: archiv TV NOVA

     

    Po dlouhých sedmi letech se opět setkáte s osudem těžce zkoušenou kadeřnicí Digi Stránskou (Michaelou Maurerovou), která se hned na začátku sezony vrátí i s dcerami do Ulice, kde se pokusí o nový začátek.

     

    Jak se náhle ovdovělá matka dvou šestiletých dcer popere se životem? Sama na to naštěstí nebude, navíc najde i nové spřízněné duše. Také se kolem ní začne až příliš často motat její exmanžel Tony, kvůli kterému v minulosti zažila hodně krušné chvilky.

     

    Video se připravuje ...
    Kadeřnice Digi je zpátky! Míša Maurerová po deseti letech zase v Ulici • VIDEO: Adam Balažovič
  • Patricie a Julie Stránské

    Julie a Patricie Stránské
    Autor: archiv TV NOVA
    Nové díly oživí i dvojvaječná dvojčata, dcery kadeřnice Digi, která ztvárnily Marie Page a Ida Chloubová. Holčičky teď v životě čekají velké změny. Poprvé se podívají do Ulice. A zanedlouho se do ní spolu s mámou i nastěhují. Na Prahu i nové kamarády si budou zvykat poměrně snadno. Horší to ale bude se steskem po tátovi (Ondřej Brzobohatý), který podlehl rakovině. I když jsou dvojčata, každá z holek je jiná. Jemná Julinka sice tíhne k mámě, jenže po tátově náhlém skonu se uzavře spíš do sebe. Živelná Páťa si bude naopak ztrátu tatínka léčit zlobením a průšvihy.
  • Skyleřini rodiče Justine a Jean-Claude van Ruyter

    Skyleřini rodiče Justine a Jean-Claude van Ruyter
    Autor: archiv TV NOVA
    Seznámíte se i s rodiči Skyler, hrají je Amy Huck a Thomas Zielinski, kteří přijedou z Holandska a připojí se k Liškovým, kteří se poslední prázdninový týden rozhodnou strávit pod stanem. Oba manželé jsou každý z úplně jiného těsta. IT specialistka Justine je srdečná a veselá volnomyšlenkářka. Její introvertní manžel, malíř Jean-Claude, působí spíše stroze a přísně. Také k výchově jediné dcery Skyler přistupuje každý z nich jinak. Jean-Claude je až přehnaně citlivý a hlídá ji jako oko v hlavě. To znepříjemní život hlavně zamilovanému Frantovi, který chce samozřejmě být se Skyler co nejvíce sám...
  • Helena Halamová

    Helena Halamová
    Autor: archiv TV NOVA
    Důležitou postavou se stane Frantova bývalá učitelka Helena (Petra Lustigová), která se už nějakou dobu věnuje ezoterice, seberozvoji a léčitelství. Píše blog, přednáší, vede semináře, dělá bylinkové směsi na míru – věnuje se různým naukám v duchovní i zdravotní sféře. Pro ni je to jeden celek. Vystresované Anče, se kterou se přes léto spřátelila, pomůže najít samu sebe, a postupně se dokonce stane její nejlepší kamarádkou. Bude jí nejen průvodkyní novým světem sebepoznávání, ale začne i čím dál více ovlivňovat chod rodiny Liškových. Anča jí totiž bude ve všem důvěřovat. A jejími radami se nechá snadno ovlivnit. Navíc experimenty iniciovanými právě Helenou zaskočí už brzy i Bedřicha. Jak moc Halamová ovlivní životy jednotlivých členů velké rodiny Liškových?
  • Učitelka Landová

    Učitelka Landová
    Autor: archiv TV NOVA
    Učitelka Diginých dvojčat (Kateřina Holanová) "převádí" v první třídě děti ze školky do školy. Své povolání miluje, realizuje se v něm. Děti ji mají rády, protože její opravdový zájem okamžitě vycítí. Na první pohled je vstřícná, jenže její snaha o empatii za každou cenu se občas míjí účinkem. Narazí hlavně u Digi, která po žádném zvláštním přístupu pro sebe a své dcery opravdu netouží.

Klíčová slova:  seriál ulice, nové postavy, vip, celebrity
Diskuse ke článku
.