Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Leona Machálková (55): Nová láska je na obzoru!

26. dubna 2023 | 06:00

Patří mezi zpěvačky, které téměř nestárnou. Je stále nabitá energií a její kalendář je zaplněn na měsíce dopředu.

Bylo mi sladkých sedmnáct, a se sestrou jsme jely do Prahy na muzikál Dracula. Pamatuju si, jak společně s Danielem Hůlkou tvořila dvojici krásná blondýnka, která nám učarovala svým hlubokým hlasem. Co se od té doby změnilo, jak zvládla odchod partnera a co jí pomáhá udržovat se ve formě?

VIDEO: Leona Machálková (55) s mladým fešákem: Je to důležitý muž mého života, tvrdí zpěvačka...

Video se připravuje ...
Leona Machálková (55) s mladým fešákem: Je to důležitý muž mého života, tvrdí zpěvačka • VIDEO: Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Leono, co pro vás tehdy znamenal nezapomenutelný muzikál Dracula?

S upřímnou vděčností vždy říkám, že Dracula byl pro mě stejně jako například pro Daniela Hůlku opravdu osudový a že mi zásadně „rozsvítil hvězdu.“ Koneckonců další spolupráce na sólových albech s legendárním Karlem Svobodou to jen potvrdila. Doba nám přála, ve společnosti stále vládl porevoluční entuziasmus, na hudební projekty bylo snazší získat přízeň sponzorů. My jsme se mohli často prezentovat v televizních programech se svou tvorbou jako zpěváci, a byli jsme tím svým fanouškům po všech stránkách blíž.

Od té doby se u vás hodně věcí změnilo…

Určitě, kromě toho, že jsem dál zpívala krásné role v českých či světových muzikálech, natočila jsem také další alba, kromě popových také swingové, album duetů. Víc jsem začala s kapelou koncertovat, s pianistou jezdila na recitály a objevovala jsem se na koncertech také za doprovodu big bandů.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Dana Drázská
Video se připravuje ...