Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Anička Slováčková (26) a její léto: Nejlépe je mi u vody a v lese

18. července 2022 | 06:00

O prázdninách má zpěvačka se svou kapelou napilno, takže si moc neodpočine. Ve volných dnech pak nejraději tráví čas s přáteli nebo cestuje.

Léto dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka jako správná muzikantka procestuje hlavně v dodávce se svou kapelou. Rušné festivaly ale vyvažuje na chalupě, kde má zase klid a přírodu. Prozradila nám také, co v létě ráda jí nebo jestli se chystá někam na dovolenou.

Kde trávím léto nejraději

Autor: Profimedia

Léto mám většinou pracovní. Sezona je v plném proudu, takže jsme s kapelou buď skoro pořád zavření v dodávce a jezdíme z místa na místo, nebo zrovna děláme na nových písních. Jednu z nich mohli diváci slyšet i na benefičním koncertě Otevřenými dveřmi pro Sudičku, kterého jsem měla možnost se v červnu znovu po roce zúčastnit v mé rodné Praze. Tohle léto se snad dostanu ještě jednou krátce do zahraničí, když zbude čas.

Jak si představuji ideální prázdniny

U vody nebo v lese s přáteli. Nemuset na nic myslet, jen si užívat přítomnost a kouzlo okamžiku. A samozřejmě ideálně musí být krásné počasí. Když je zima a hnusně, je to léto dost marný. Taky ráda cestuji po cizích zemích, poznávám nové kultury, jídlo, místa.

Bez čeho si nedokážu léto představit

Bez hudby, dobrého jídla, pití a přátel. Mám ráda zahradní grilovačky, spaní pod širákem, otevřené zahrádky u restaurací, fesťáky, slavnosti a jarmarky. A celkově je krásné, jak jsou lidi usměvavější a najednou si umějí užívat života.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...