Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Michal David: S Karlem Gottem i Karlem Svobodou jsme byli karmicky propojení

13. ledna 2020 | 06:00

Legendární český hitmaker letos oslaví jubilejní šedesáté narozeniny a k tomu chystá menší turné, které vyvrcholí 11. a 12. června ve vysočanské O2 areně v Praze. Nám se mimo jiné svěřil, proč mu to klape v manželství.

Lamače ženských srdcí, jehož písně nechybějí na žádné správné diskotéce, jsem zastihla na tiskové konferenci k muzikálu Kat Mydlář. Pohodový zpěvák mě mile překvapil, když přišla na řadu spontánní řeč o ezoterice a o tom, jak to vlastně všechno „má“…

Začal nový rok, co vy a předsevzetí?

Já už si ve svém věku nedávám žádná předsevzetí. Ale každopádně se na něj těším, protože on vůbec celkově ten rok 2020 má být, i co se týká mystiky a konstelace hvězd, daleko lepší, než byl rok 2019, který nebyl pro mnoho lidí příznivý, a nebyl úplně super. Jsou to dvojky a nuly, což vychází hodně pozitivně, a já si myslím, že spoustu lidí to nakopne a mnoho lidí bude šťastnějších, mělo by se všechno zlepšit.

Vy se zajímáte o ezoteriku?

No samozřejmě! Vždyť my a to všechno kolem nás je energie, vše to je propojené, takže ne, že v to věřím, ale vím, že to tak je. Energie souvisejí s hmotou, my jsme nějaká tělesná schránka, která v sobě musí mít určitou energii, abychom se mohli hýbat, myslet, mluvit a dělat všechno to, co k životu potřebujeme. Energie společně s mnoha různými dalšími vlivy, ať je to vesmír, astronomie, astrologie a podobně, tak vše spolu souvisí, proto také existují horoskopy, které fungují, a já je beru v potaz.

V jakém znamení jste se narodil, sedí to na vás?

Já jsem narozený v Raku, 14. července, čili vlastně už znáte moji povahu. Raci, jak je známo, jsou hodně umělecky založeni, jsou to hodně rodinné a přátelské typy.

Vánoce jste trávil na Tenerife, nechyběla vám tam česká zima?

Vánoce i silvestra jsme strávili u nás na chatě na Tenerife, protože je

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Markéta Lukasová
Video se připravuje ...