Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Co vaří Daniela Peštová manželovi, když mu chce udělat radost?

Video se připravuje ...
Co vaří Daniela Peštová doma manželovi, když mu chce udělat radost?
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
9. května 2017 | 06:00

Kuchyně jako umělecké dílo. Přesně tak se to podařilo navrhnout přednímu českému malíři Jiřímu Georg Dokoupilovi (62). Jeho podpis v podobě barevných bublin je naprosto zřetelný. Slavnostní představení si nenechala ujít ani Daniela Peštová (46). Jak se v kuchyni cítí ona? 

Na její postavě není vidět, že by snad v kuchyni trávila dlouhé hodiny, ale opak je pravdou. Supermodelka Daniela Pešová tráví v kuchyni i několik hodin denně, aby navařila pro své děti a manžela. Ačkoliv jsou jí bližší jídla lehká, zvládá uvařit i halušky nebo jiné tradiční pokrmy, ať už české nebo slovenské. 

Není se tedy čemu divit, že se objevila na slavnostním odhalení jedinečné kuchyně, kterou pro Miele navrhl přední český malíř Jiří Georg Dokoupil. Na kuchyni se podepsal svým typickým rukopisem, tedy bublinami – v tomto případě modrými. Ale pokud byste si takovou chtěli pořídit domů, máme pro vás špatnou zprávu: je to jediný kus, neprodejný, který má sloužit jako podpora umění a donutit mladé lidi více přemýšlet o tom, jakou výbavu si domů pořizují. 

Podívejte se na video, jaké jídlo vaří Daniela Peštová svému manželovi Palo Haberovi, když mu chce udělat radost!

Video se připravuje ...
Co vaří Daniela Peštová doma manželovi, když mu chce udělat radost? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: maš
Video se připravuje ...