Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Simona Krainová: Každý chlap vás někdy potřebuje mít jen pro sebe

Simona Krainová je maminkou dvou krásných kluků a mateřství jí prospívá
14. července 2014 | 06:00

Na dovolenou chodí do sámošky, místo make-upu si nasadí sluneční brýle a pocit nenahraditelné mámy je pro ni nejvíc. Modelka Simona Krainová (41) je zkrátka obyčejná, energií sršící žena.

Mámy s dětmi se většinou nudí jen zřídkakdy. U vás je to asi podobné, ne?
Ano. Nudit bych se však někdy mohla. Přece jen mi je už 41, a kdyby ta nuda přišla třeba na dvě hodiny, celkem bych se na ni těšila. Ale nemůžu si stěžovat. Moje děti mě velmi baví a zlepšují mi život. Když náhodou vidí, že se nudím, přijdou a je po nudě.

Ještě štěstí, že jste od malička byla hyperaktivní. Zvládáte to levou zadní. Matky jsou takoví zázrační tvorové. Akorát že po víkendu bychom potřebovaly ještě jeden…
Přesně. Víkend bych přejmenovala na ještě větší pracovní zápřah. Občas máme doma úplné rodeo drive. Když k našim dětem přibude ještě manželův syn z prvního vztahu, lítám po obýváku a zachraňuji, co se dá. Jezdí po něm na autíčkách, Bruno kreslí po stěnách a ochutnává křídu… Je to boj o život. (smích) V osm večer už nevím, která ruka je pravá a která levá, a jestli ještě mám energii na vyčištění zubů. Víkendy jsou divoké.

A pracovní dny?
To je o něco lepší. Maxík (3,5 let) už chodí třikrát týdně do školky. Anebo přijde chůva, a tak mám někdy čas i jen na sebe a jdu například na nákup.

Hotová dovolená!
Ano. Sámoška je úplně super dovolená. Pak přijdu domů, vyložím nákup, navařím, rychle odepíšu na maily a je po dovolené.

Na muže máte čas kdy?
No, mezi 22. a 6. hodinou ráno máme relativně pokoj. Mezitím jen Brunovi několikrát naservíruju čaj, protože se ještě v noci budí. A jelikož Max už přišel na to, že máme tendenci se ho večer rychle zbavit – přečíst pohádku, zapnout Krtka a spát – neustále na sebe po uložení do postele upozorňuje. Chce houpat, potom čaj, až pak nakonec usne únavou a my jsme s manželem konečně sami.

Zbytek rozhovoru si můžete přečíst v dnešním čísle časopisu Blesk pro ženy!

Blesk pro ženy č. 29
Autor: archiv

Autor: bla
Video se připravuje ...