Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Už je nevyzujete!

22. září 2008 | 10:17

Sotva rtuť teploměru sestoupila z letních teplot, dámy vyměnily letní tenisky a střevíčky za podzimní "kozajdy" nejrůznějších modelů. Víte, co se teď nosí?

Protože teplota v posledních dnech sestoupila v ranních hodinách místy až k bodu mrazu, je nejvyšší čas vyndat ze skříně kozačky.

Jaké typy dámy nosí a kolik do nich investovaly, jsme vyrazili zjistit přímo do ulic.

Ingrid Holomková (41), Zlín – 800 Kč
"Počasí ke kozačkám vybízí. Jsou textilní, v tomto období ideální doplněk k oblečení. Skvělé k úzkým kalhotám nebo krátkým ke kolenům. Líbí se mi zvířecí motivy. Kozačky jsem si loni koupila ve slevě asi za 800 Kč v Brně. Pak se mi podařilo dokoupit hezkou kabelku."

Lenka Adámková (31), Praha – 3500 Kč
"Kozačky mám od loňského roku. Koupila jsem si je proto, že jsou jiné než ostatní. Z barev u mě vítězí béžová, černá, ale i červená a modrá."

Alexandra Kowalovska (18), Praha – 2700 Kč
"Tyhle kozačky jsem si koupila asi před čtrnácti dny v Německu. Je to přesně můj styl, takže jsem s nimi spokojená. Z barev preferuji černou a hnědou."

Míša Cardová (35), Bítouchov – 1000 Kč
"Tyhle kozačky mám z Německa za 40 eur. Nepotřebuju vysoký podpatek, musí být pohodlné a neklouzat, žiju na horách."

Léto už končí
Astronomické léto se s námi dnes rozloučí při podzimní rovnodennosti. Podle astrologů totiž přesně v 17.44 středoevropského letního času vstoupí Slunce do znamení Vah. Tím dojde k tomu, že den bude stejně dlouhý jako noc. "Vládu" tak převezme podzim.

Autor: red, htl
Klíčová slova: kozačky;
Související články