Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Turecko a ideální dovolená pro všechny

Turecko a ideální dovolená pro všechny
15. února 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Prožijte v Turecku úžasné prázdniny podle svých představ! Tato impozantní země je kouzelná a plná historických památek, přírodních krás, zábavy a přívětivých lidí, kteří se snaží, aby se tu jejich hostům líbilo.

V Turecku si přijdou na své příznivci aktivní, poznávací i odpočinkové dovolené a turecké hotely nabízejí perfektní služby, vynikající kuchyni a spoustu aktivit pro dospělé i pro děti. I proto je Turecko klíčovou destinací pro cestovní kancelář Coral Travel CZ, která je součástí mezinárodního holdingu Coral Travel Group a od roku 2022 působí i na české scéně.

Turecko a ideální dovolená pro všechny
Autor:  Coral Travel s.r.o.

Velkou výhodou Turecka je, že můžete spojit pohodovou dovolenou u moře Turecké či Egejské riviéry, a přitom máte na dosah antické památky i nádhernou přírodu. Vydejte se na výlet, užijte si vodní sporty nebo relax v hotelových Spa, zatímco se děti zabaví během animací, v miniklubech nebo v aquaparcích, které jsou součástí mnoha hotelů.

Dobrodružství v přírodě

Turecko je také ráj pro milovníky adrenalinových sportů i aktivit na čerstvém vzduchu. Zelené pláně Beleku patří mezi nejoblíbenější destinace golfistů a rafting uprostřed pohádkové krajiny národního parku v Antalyi si mohou vyzkoušet začátečníci i zkušení rafteři. Při paraglidingu se zase otevírá úchvatný výhled na tureckou přírodu. Ale i nenáročná procházka či vyjížďka na kole po jedné z mnoha cyklostezek je nezapomenutelný zážitek.

Turecko a ideální dovolená pro všechny
Autor:  Coral Travel s.r.o.

Cesta k počátkům moderní civilizace

Všichni, kteří během dovolené rádi poznávají cizí kulturu, náboženství a především historické památky, směřují své kroky hlavně do Istanbulu, kde se protínají kulturní vlivy Evropy i Asie a nacházejí desítky mešit i slavný chrám Hagia Sophia nebo pověstný bazar Kapali Carsi. Odpočinek u moře můžete proložit poznáváním památek například v letovisku Side na Turecké riviéře, které je plné antických staveb, včetně agory, divadla a řeckého chrámu boha Apollóna a bohyně Artemis.

Království barev a chutí

Nechte se vtáhnout do srdce tureckého bazaru a nasajte orientální atmosféru uprostřed pestrobarevných koberců, mozaikových lamp a dalších typických suvenýrů! Tržiště najdete ve většině měst a seženete zde levně značkové kožené zboží i koření a speciality turecké kuchyně, která je rozmanitá, kombinuje nevšední suroviny a rozhodně stojí za ochutnání.

Turecké delikatesy připravují v rodinných restauracích ve městech, ale také v hotelích. Většina hotelů poskytuje koncept All Inclusive s místní i mezinárodní kuchyní, kde si každý vybere, co mu nejvíc chutná. To ocení zejména děti a jejich rodiče, stejně jako vybavení pro nejmenší: dětská hřiště, zábavu a animační programy v miniklubech, skluzavky a bazény pro děti, dětské restaurace atd. V rámci konceptu Coral Family Club se na vaše ratolesti těší čeští animátoři, s nimiž se snadno domluvíte.

Sueno Hotels – pohodlí, zábava i sport na jednom místě

Turečtí hoteliéři myslí na všechny zákazníky a rozsáhlé resorty jsou nabité aktivitami. Například hotely sítě Sueno leží přímo u pláže nebo blízko pláže a současně jsou v jejich areálu bazény, lázeňská centra s hammam i sportovní zázemí a diskotéky. To je záruka, že se nebudete ani na chvíli nudit.

Turecko a ideální dovolená pro všechny
Autor:  Coral Travel s.r.o.

Tropický prázdninový ráj na Turecké riviéře nabízí například Sueno Hotels Beach v Side, jedinečný golfový zážitek zase Sueno Hotels Golf v Beleku. Chcete-li si užít klid uprostřed krásných zahrad a borových lesů i famózní koncerty, je tu luxusní komplex Sueno Hotels Deluxe rovněž v Beleku.

Pokud chcete zažít orientální dobrodružství na vlastní kůži i skvělý servis v tureckých hotelech, prohlédněte si nabídku cestovní kanceláře Coral Travel CZ a vyberte si zájezd na léto 2024 z Prahy, Brna a Ostravy, již nyní od 9 864 Kč na osobu. Rezervovat zájezdy můžete na našich webových stránkách, u prodejců po celé ČR a nově i na některé z našich poboček v galerii Westfield Chodov v Praze nebo ve Foru Nová Karolina v Ostravě.