Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Snový úrok a po poplatcích a limitech ani stopy. Přinášíme tip na spoření

26. prosince 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Představte si spoření bez limitů. Takové, které je bez jakýchkoli poplatků, s nejvyšším úrokem 6,15 % p.a. a s možností připsání úroků každý den ode dne vložení peněz na účet. A aby toho nebylo málo, vybrat či vložit peníze můžete kdekoli. Ano, takové spoření opravdu existuje a nabízí ho VÚB. 

Jednoduše online a bez papírování  

Jednou z největších výhod produktu Spoření bez limitů je možnost si jej založit online odkudkoli, a to klidně z pohodlí vašeho gauče. Slovenská banka reaguje na trend rostoucí oblíbenosti a rozšíření online služeb, které roste prakticky napříč generacemi. Množství transakcí, které klienti bank vykonávají online tak nezadržitelně stoupá.     

„Celý proces je dokonce tak jednoduchý, že už by ho klienti ani jinak, než online realizovat nechtěli. To na druhou stranu neznamená, že nevyžadují jednoduché a bezpečné prostředí. Vzhledem k obrovskému nárůstu pokusů o zneužití se pro nás všechny samozřejmě jedná o jedno z klíčových témat. Průběžně pracujeme na tom, abychom naše online služby co nejvíce zjednodušili, udrželi maximální technickou úroveň zabezpečení a v neposlední řadě naučili naše klienty, jak bezpečně využívat, respektive čeho se v online prostoru vyvarovat,“ říká Martin Techman, člen představenstva a ředitel retailového bankovnictví ve VÚB.

Tah na branku v českém prostředí  

Je to právě flexibilita a jednoduchý přístup, díky kterému na českém trhu poráží Slovenská banka konkurenty nabízející domácí spořicí produkty.  

„Dlouhodobě působím na obou trzích a můžu konstatovat, že konkurenční prostředí je velmi relativní pojem. Obecně platí, že obě země jsou velmi rozvinuté z pohledu běžných bankovních služeb, a to především co se týče digitalizace. Na druhou stranu je slovenský trh výrazně ovlivněn jeho velikostí při srovnatelném množství bank a zároveň členstvím v eurozóně. Musí být tedy schopen pracovat s výrazně nižší marží. Donedávna například platilo, že průměrná sazba hypotéky na Slovensku byla druhá nejnižší v rámci EU,“ dodává Martin Techman.   

Vaše spoření si můžete zřídit úplně snadno a slibujeme, že to nepotrvá více než 10 minut. Jak?  

  • Spoření si zřídíte bezplatně online s vaším mobilem, tabletem či počítačem, občanským průkazem, druhým osobním dokladem a číslem stávajícího účtu, který je veden na vaše jméno a příjmení v bance nebo v pobočce zahraniční banky se sídlem na území České republiky. Žádné papíry, žádná návštěva pobočky.

  • Peníze máte neustále k dispozici, protože jakoukoli část naspořené částky lze kdykoli poslat na libovolný IBAN účet bez jakýchkoliv sankcí a poplatků.   

VÚB je druhá největší banka na Slovensku s řadou mezinárodních ocenění a je součástí jedné z největších evropských finančních skupin Intesa Sanpaolo. VÚB banka je známá i v Česku, a to zejména v podnikatelském prostředí.