Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tyhle Vánoce zabodujete! Tipy na dárky pro celou rodinu

30. listopadu 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Docházejí vám už nápady na vánoční dárky? Pokud potřebujete trochu inspirace, podívejte se na to, co pro celou rodinu nabízí značka Niceboy.

Pro dobrou náladu

Chce si váš puberťák pustit hudbu tak nahlas, jak jen to jde? Rozbilo se dědovi rádio a vy mu chcete udělat radost? Tak co kdyby pod stromečkem našli bezdrátový reproduktor Raze 3 Radion od značky Niceboy? Má skvělou výdrž 24 hodin na jedno nabití, díky silnému výkonu ho skutečně nepřeslechnete a navíc je odolný proti prachu i vodě. Bezdrátový reproduktor Raze 3 Radion funguje i jako FM rádio a dokonce i jako powerbanka, takže je možné si přes něj nabít třeba telefon.

Autor: Niceboy

Svoboda pohybu

Kdo by občas nepotřeboval vypnout, ponořit se do svého světa, do hudby nebo filmů? Nebo vaše drahá polovička odpočívá spíš aktivně a při běhání nebo ve fitku potřebuje naladit na vyšší výkon? V obou případech mu udělají radost bezdrátová sluchátka Hive Pods 3 PRO od značky Niceboy. Ta vydrží na jedno nabití (přes kabel i bezdrátově) hrát přes 9 hodin a nevadí jim déšť ani pot při sportování. S nabíjecím pouzdrem je to ale ještě víc, celých 33 hodin! Sluchátka jsou bezdrátová, takže při sportu neomezují v pohybu. Dají se navíc ovládat i pomocí hlasových asistentů.

Autor: Niceboy

Motivace do nového roku

Vánoce ještě nezačaly a vy už slyšíte svou sestru či švagrovou proklínat každé kilo, které nabraly? Co kdybyste jim dali pod stromeček motivaci k hubnutí nebo zkrátka ke zdravému životnímu stylu v jedné krabičce? Chytré hodinky X-fit Watch 2 Lite pomůžou hlídat zdravotní parametry jako tep, tlak, okysličení krve, délku a kvalitu spánku, ale i sportovní výkony. Přes mobilní aplikaci pak objevíte ještě řadu dalších funkcí, a protože taková správná motivace musí i hezky vypadat, můžete si vybrat z více než sedmi desítek designů ciferníku. Samozřejmostí je upozornění na hovory či sms, přehled o počasí nebo aplikace v češtině.

Autor: Niceboy