Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

S dětmi k moři aneb Jak si užít ideální rodinnou dovolenou

18. srpna 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Prázdniny jsou v plném proudu, děti mají volno a je tedy čas vyrazit na dovolenou, a to ideálně za sluncem a mořským vzduchem. Mořská voda je ozdravným balzámem pro tělo i duši. A hlavně – dovolená u moře je pohoda, relax a zábava v jednom.

Prodej last minute zájezdů běží na plné obrátky, lépe proto s výběrem dovolené neváhat, ať je z čeho vybírat! „I přesto, že pravidelně navyšujeme letové kapacity, máme lety z 95 % vyprodané na 14 dní dopředu a to téměř do všech oblíbených destinací. Aktuálně se tedy nevyplatí vyčkávat na ultra last minute, navíc s představou, že za takový zájezd zaplatím o poznání nižší cenu. Ti, kdo chtějí mít letos jistotu, že stráví zaslouženou dovolenou u moře, by si ji měli rezervovat alespoň s dvou až tří týdenním předstihem,“ doporučuje Ilona Topolová, tisková mluvčí CK Blue Style.

Autor: Shutterstock

Cestování s dětmi vyžaduje trochu jiné podmínky, než které potřebují pouze dospělí. Myslet se musí na řadu věcí, aby si to i ti malí u moře co nejlépe užili. Základem je vybrat vhodnou destinaci a správné, prověřené ubytování, s rodinnými pokoji, bazény včetně těch dětských, dobrým jídlem, ideálně all inclusive, aby se během celého dne dalo bezproblémově vycházet požadavkům malého dítka a o nic se nestarat. Řada hotelů také animační programy jak pro děti, tak dospělé. Mezi destinace splňující tato kritéria patří Řecko, které má zároveň výhodu i v tom, že se sem letecky dostanete zhruba za dvě a půl hodiny.

Tip: Hotel Caretta Beach Resort

Pokud na dovolené chcete kombinovat relax a zábavu, je tento hotel na řeckém ostrově Zakynthos ideální volbou. V těsné blízkosti hotelu se nachází zábavní park Caretta Fun Park Center, kde si děti všech věkových skupin mohou užít širokou škálu toboganů, skluzavek a dalších atrakcí. Samotný hotel je známý svou pohostinností a přátelskou rodinnou atmosférou.

Autor: CK Blue Style

Ať už si vyberete kterýkoliv řecký ostrov, rodinnou dovolenou si zde užijete na výbornou. Navíc díky aktuálním opatřením již děti, které jsou mladší 12 let, nemusejí po návratu zpět do České republiky podstupovat povinnou 5 denní karanténu. Stačí, když jim ihned po návratu necháte udělat PCR test a ihned po jeho negativním výsledku už si mohou dále užívat radosti, které jím letní prázdniny přinášejí.