Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Osvěžte si jaro a léto medovými drinky

21. dubna 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaro a léto nikdy nebylo krásnější a omamnější než letos! Rozjeďte to na jaře a v létě se sklenicí perfektně vychlazeného medového vína. Úžasně chutná sólo jen s ledem, nebo jako míchaný drink, který vás nádherně osvěží a uvolní.

Jedinečné Medové (HONEY´S) se z lásky k vínu a milované ženě zrodilo ve vinařství Annovino z Lednice. Bude vás bavit ve všech chutích a podobách.

Uspokojí hlavně mlsné ženy se slabostí pro sladší vína stejně jako dáma sklepmistrova srdce, kvůli které míchal tuto dobrotu tak dlouho, až byl její náročný jazýček spokojený. Výsledkem je božsky lehké víno, které chutná po ovoci, medu a lásce.

Honey´s je 100% český nápoj s tuzemským medem, šťávami z ovoce z našich moravských sadů a vínem z prosluněných moravských vinic. Osvěží vás, zlepší vám náladu a pozor – neobsahuje žádný řepný cukr!

Autor: Annovino.cz

Nalaďte se i vy na jarní a letní medovo-ovocnou vlnu! Nic není zakázané, všechno je dovolené. I „vylepšit“ Honey´s oblíbeným tvrdým alkoholem, ovocem, sektem nebo Pohádkovým Frizzante z produkce Annovina. Výsledek lahodí oku i vaší vytříbené chuti.

Sólo Honey´s

Do sklenice dejte kostky ledu nebo ledovou tříšť a nalejte Honey´s. Orosená sklenice, orosené čelo, orosené jaro i léto. Podělte se o tento zážitek i s kamarády a přáteli.

Sekt Honey´s

Bublinky přece milují všichni a dodají šmrnc každé oslavě. Čtvrtinu až třetinu sklenice naplňte Honey´s a dolejte sektem, frizzante nebo proseccem. Dozdobte podle fantazie, třeba plátkem citronu, mátou, meduňkou...

Autor: Annovino.cz

Smoothie Honey´s

Pro někoho skvělý začátek, pro jiného uklidňující závěr dne. Rozmixujte jakékoliv mražené nebo čerstvé ovoce. Je fuk, jestli stejného druhu, jako je vámi zvolené Medové, nebo jiné. Po rozmixování přelejte do sklenice, přidejte Honey´s a hned podávejte.

Bowle Honey´s

Není bowle jako boule. Tato boří hranice mezi ovocem, medem, vínem a sektem. Nakrájejte hromadu libovolného ovoce a zalejte ho ze dvou třetin Honey´s a z jedné třetiny sektem. Rozlévejte naběračkou do sklenic na bowle. Ta chuť nemá chybu!

Strong Honey´s

Máte to raději ostřejší? Pak vyzkoušejte Honey´s s ovocnými destiláty, nebo hrušku s bílým rumem, malinu s vodkou a černý rybíz s ginem. Je to zaručený urychlovač dobré nálady.

Ať jsou vaše jarní a letní dny tak svěží jako Honey´s a z něho namíchané drinky!