Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kde se ohřejete v iglú? Přijďte si užít adventní atmosféru ve Slovanském domě!

11. prosince 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Je tady advent, jedno z nejkrásnějších období roku, které si rádi užíváme plnými doušky. Navzdory tomu, že jsme letos limitováni nejrůznějšími opatřeními, nemusíme na tuto krásnou dobu rezignovat. Většině z nás aktuálně chybí příjemné zážitky i setkávání s blízkými. Pojďte to změnit a vychutnat si předvánoční čas v zahradě Slovanského domu. Toto unikátní místo nemá v naší metropoli obdoby.

Advent ve Slovanském domě
Autor: Slovanský dům

Ačkoliv se Slovanským dům nachází v rušném centru Prahy, mezi ulicemi Na Příkopě a Senovážným náměstím, nemusíte se bát hluku velkoměsta. Jeho nedávno revitalizovaná barokní zahrada je opravdovou oázou klidu, která pohladí po duši. Pod staletými platany se skrývá unikátní prostor jako stvořený k odpočinku a poklidnému setkávání. Zdobí ji nádherná socha od Federica Díaze, kterou nádherně podtrhuje vánoční nasvícení.

.
Autor: Slovanský dům

Vyhřívaná iglú

Až si do sytosti užijete venkovní atmosféru a vyfotografujete si několik vánočně laděných snímků, můžete tu příjemně posedět. Zimy se bát nemusíte, jsou zde totiž k dispozici krásná vyhřívaná iglú, která celý zážitek jen podtrhnou. Můžete v nich posedět se svými nejbližšími a dát si třeba speciální svařené víno, prosecco nebo horkou čokoládu s marshmallow. Připraveno je také venkovní občerstvení – kromě vánočně laděných horkých nápojů i oblíbené klasiky se můžete těšit na něco dobrého k zakousnutí.

Advent ve Slovanském domě
Autor: Slovanský dům

Tipy na nákupy ve Slovanském domě

V prodejně Nike mají Parka Nike Sportswear Marble EcoDown. Slušivá parka nastoluje rovnováhu mezi hřejivostí a hmotností a ochrání vás před lehkým větrem i deštěm. Výplň s technologií Thermore™ EcoDown je alternativou k prachovému peří ze 100% recyklovaných vláken.

Parka Nike Sportswear Marble EcoDown
Autor: Slovanský dům

Ve Slovanském domě mají i akci na kosmetické procedůry Décleor. Ke každé Decléor proceduře v hodnotě 1200 Kč získáte v salónu Franck Provost balíček produktů v hodnotě 600 Kč!

Akci na kosmetické procedůry Décleor v salónu Franck Provost
Autor: Slovanský dům

Další informace a aktuální novinky sledujte na instagramovém profilu @slovansky_dum.