Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Sazka rozšiřuje službu Balíky na svých terminálech

Sazka rozšiřuje službu Balíky na svých terminálech
26. listopadu 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Na více než 1 300 prodejnách s terminálem Sazky můžete využívat službu Balíkovna od České pošty. Na tradičně vytížené vánoční období jsou vám tak k dispozici stovky výdejních míst po celé republice, na kterých si můžete vyzvednout své objednané zásilky.

V současné době, kdy se omezuje provoz obchodů a lidé nemají jistotu, že si v kamenných prodejnách nakoupí vše potřebné, je právě možnost vyzvednutí balíků z internetových obchodů velmi žádaná.

„Sazka opět rozšiřuje svou nabídku neloterních služeb, kterou oceňují nejen naši zákazníci, ale také provozovatelé loterních terminálů. Neloterní služby, jako je například dobíjení mobilních telefonů, platby složenek a faktur nebo vyzvedávání zásilek jsou klíčové pro obslužnost zejména menších měst a obcí. Nová spolupráce s Českou poštou je jejich přirozeným a žádaným rozšířením,“ uvádí Jan Schmiedhammer, ředitel neloterních služeb Sazky.

Prodejny, na kterých je nová služba dostupná jsou označeny samolepkou Balíkovna. V rámci služby Balíky spolupracuje Sazka nejen s Českou poštou, ale také se společností DPD. Momentálně si tak v prodejní síti Sazka můžete své zásilky vyzvednout na zhruba 1 500 místech po celé ČR.

Vánoce se blíží! Jak tedy postupovat, až budete letos řešit vánoční dárky pro své nejbližší?

Poté, co vyberete ten pravý dárek v e-shopu, vyberte jako způsob dopravy buď DPD PICKUP, nebo službu Balíkovna. Následně si zvolte vaše nejbližší prodejní místo s terminálem Sazky, kam vám dopravce zásilku doručí. Jakmile balík dorazí, dostanete tuto informaci přes e-mail, nebo SMS zprávu, ve které zároveň obdržíte unikátní PIN kód, bez něhož nelze balík vydat. Případnou dobírku může zákazník při převzetí uhradit bud hotově, nebo (pokud to prodejní místo umožňuje) také platební kartou.. Výdejní místa najdete také v  aktualizované mapě prodejní sítě Sazka.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Klíčová slova: reklama, prclanek, Sazka, Česká pošta
Související články