Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

V Metropoli Zličín vyhrává opravdu každý!

26. srpna 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Prázdniny se chýlí ke konci, první školní den je za dveřmi a vy sháníte školní potřeby pro svého potomka? Snadno to vyřešíte v Metropoli Zličín a navíc si odnesete domů výhru.

Jak soutěžit?

Stačí přijít nakoupit do Metropole Zličín, udělat si radost útratou minimálně za 500 korun a hrát o ceny za více než 400 000 korun. A jak to celé funguje? Je to jednoduché! Nakoupíte a hodíte si třemi hracími kostkami. Hodíte-li 12 či méně, vyhráváte okamžitě! Například dezinfekci Manufaktura, DVD s pohádkami nebo krásnou tašku na váš nákup. A hodíte-li 13 nebo více, i tak si domů odnášíte výhru a navíc se dostáváte do slosování o finálové ceny.

Autor: Metropole Zličín

Co můžete vyhrát ve finále?

Ve velkém finále 6.9. se hraje o 50 krásných cen. Třeba o luxusní postel Saffron Nuova v hodnotě 100 000 korun, sestavu nábytku do dětského pokoje, poukazy na nákup do mnoha obchodů v Metropoli Zličín, špičkový tablet Lenovo, dětské kolo, vstupenky do Muzea Lega, kosmetické balíčky a mnoho dalších super cen.

Kdo si hraje, vyhrává!

Své štěstí můžete zkoušet každý den od 20. 8. do 4. 9. 2020. To znamená, že máte 16 dní a stejný počet pokusů na jistou výhru. Zpříjemněte si konec léta a pospíchejte do Metropole Zličín, protože kdo si hraje, vyhrává!

Všech 50 finálových cen a podrobná pravidla najdete na stránkách www.metropole.cz.

Autor: Metropole Zličín