Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Česká reklama pro mámy dojímá sociální sítě

18. prosince 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Když mámě poděkujete, bude ráda. Když jí o Vánocích nachystáte překvapení, které ji dojme k slzám, stanete se možná hitem sociálních sítí.

 

Madeta se ve svém posledním videu rozhodla pro trochu jiný formát než pro klasickou reklamu. Místo promování svých produktů raději nadělila dárek těm, kdo ji nejvíc chválí - maminkám. Spojila se proto s rodinou jedné ze svých fanynek a společně naplánovali večer, na který nic netušící babička jen tak nezapomene.

Autor: MADETA

Vánoční klip začíná rozhovorem s dcerou, která by ráda své mamince poděkovala za všechno, co pro ni udělala. Když prozradí, že její máma miluje Vánoce, ale nedávno bohužel zmeškala besídku svých vnuček, nápad je na světě.

Autor: MADETA

Pod záminkou návštěvy adventních trhů vyláká dcera svou maminku na cestu městem, kde pro ni s Madetou naplánuje řadu překvapení. Tým, který má akci na starosti, zpovzdálí celou věc koordinuje podle toho, jak babička prochází městem. Trasa se dokonce i nečekaně změní: smyčcový kvartet přebíhá po městě, aby stihl zahrát, technici čekají napjatě u spínače vánočních osvětlení a v záloze čeká i nastrčený autobus, ve kterém babičku čeká aplaus od spolucestujících.

Autor: MADETA

Do toho všeho se chystá velké finále v kostele, kde namísto očekávaného vystoupení sboru čeká třešnička na dortu, která naši nic netušící babičku naprosto dostane.

Autor: MADETA

Podívejte se, jak probíhaly přípravy na celou akci a jak kouzelný večer nečekaně vyvrcholí. Prozradíme jen, že vás čekají slzy, dojetí a opravdová vánoční atmosféra. Po skončení videa hlavně nezapomeňte poděkovat svojí mamince!