Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vánoce na terase? Poradíme vám jak…

Terasa je pro mnohé předpokojem do zahrady.
7. října 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Terasa je pro mnohé předpokojem do zahrady, který může sloužit k odpočinku, grilování nebo zkrátka pobytu na čerstvém vzduchu. Terasu lze ale také zútulnit tak, abyste na ní zimu nejen přečkali, ale dostatečně ji užili. Bez ohledu na počasí. Vhodné zastřešení terasy Vám ochrání nejen nábytek a itinerář, ale zabezpečí i proti nevítaným hostům. Nabízíme zde několik návrhů, jak si svou terasu skutečně užít naplno.

Kuchyňka na čerstvém vzduchu

Přestěhujte své kuchyňské potřeby na terasu a uvařte rodině nebo přátelům skvělý víkendový oběd nebo večeři. Terasa je ideálním místem pro grilování, tak proč nemít všechno koření, grilovací nářadí, příbory a talíře neustále venku, nemusíte každou chvíli odbíhat do uklizeného domu. Vybavení kuchyňky na terase jednoduše ochráníte pomocí posuvného zastřešení terasy CORSO, které lehkým pohybem uzavřete a vše schováte před deštěm nebo silným větrem.

Uvařte rodině nebo přátelům skvělý víkendový oběd nebo večeři.
Autor: Alukov

Vařit může jednoduše za každého počasí. Zavřené zastřešení Vám navíc sníží doléhající hluk z okolí, prašnost nebo nepřízeň počasí. Nenechte si ujít příležitost, jak žít ve vašem domě naplno. Vaše rodina i děti budou nadšené.

Vaše rodina i děti budou nadšené.
Autor: Alukov

Venkovní fitness

Umístěte si na terasu rotoped, běžící pás nebo podložku na jógu a zacvičte si pilates, hit nebo meditujte v pohodlí domova a v prostředí, kterému důvěřujete. Bioklimatický systém zastřešení terasy PERGOLA SKY Vám poskytne komfort a skvělou sportovní koncentraci po celý rok. V létě jste na čerstvém vzduch a v zimě získáte uzavíratelnou místnost. Skleněné výplně s panoramatickým výhledem poskytnou dokonalý soulad se zahradou a díky skleníkovému efektu příjemně prohřejí celou místnost. Pro více intimity můžete použít střešní i okenní stínící systém a nebudete nikým rušeni, ocitnete se tak rázem jen sami pro sebe.

Meditujte v pohodlí domova a v prostředí, kterému důvěřujete.
Autor: Alukov

Inspirativní pracovna

Pokud trvale nebo občasně pracujete z domova, proč si neudělat pracovnu přímo na terase? Zastřešení terasy ALUKOV PERGOLA má zabudovaný stínící systém, takže se nemusíte bát odlesků na monitoru počítače. Jakmile Vám dojde inspirace, stačí se rozhlédnout kolem a spatříte svou zahradu plnou podzimních barev. Vaše oči, tělo i mysl bude okamžitě relaxovat. Když si budete chtít odskočit, zastřešení snadno uzamknete a veškeré vybavení ochráníte před počasím i nechtěnými návštěvníky.

Z terasy pracovna? Díky stínícímu systému se nemusíte bát odlesků na monitoru.
Autor: Alukov

Variabilní zimní zahrada

V terasových zastřešení do firmy ALUKOV můžete ponechat choulostivé květiny celoročně a vytvořit si květinový ráj přímo na místě, kde nejraději trávíte svůj volný čas. Vezměte si sklenku vína, kávu nebo čaj, oblíbenou knihu a ponořte se do svého světa uprostřed této nádhery, aniž by Vám cokoli chybělo. Váš ráj ocení také domácí mazlíčci, kteří mohou mít v zastřešení svůj privátní speciální vchod. Během deště se rozezvučí kapky dopadající na střechu a můžete se oddat zajímavé akustické terapii. Záleží jen na Vás, jak prožijete svou každou chvilku na terase.

Variabilní zimní zahrada.
Autor: Alukov

Komplexní péče o zákazníka

Zastřešení teras a bazénů na míru vyrábí tradiční český výrobce Alukov v mnoha tvarových i barevných variantách. Pracovníci společnosti zajišťují celý dodavatelský cyklus od výroby na míru až po instalaci. Zastřešení Alukov si můžete prohlédnout a vyzkoušet v showroomech v Praze, nebo přímo ve výrobním závodě v Orli u Chrudimi"Ocenění našich zastřešení na veletrzích vnímáme zároveň jako ocenění naší práce, ale také je to důležitý signál pro naše zákazníky, že naše zastřešení jsou garancí kvality a správnou volbou." říká Mgr. Zdeněk Kohák, M.B.A., marketingový ředitel společnosti ALUKOV.

Prožijte Vánoce na terase!
Autor: Alukov