Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Co na vás práskne nepořádek ve vaší kabelce?

  • Co všechno a v jakém stavu nocíte v kabelce? A co to o vás vypovídá?
    21. května 2014 | 06:00

    Dámská kabelka je tajemná komnata, kterou si úzkostlivě střežíme. Proč? Protože v ní často nosíme věci, které by zoufale potřebovaly generální úklid. Kdyby binec ve vaší kabelce uměl mluvit, co by o vás prozradil?

  • Narvaná až po zip

    Ať si koupíte kabelku libovolných rozměrů, zanedlouho ji máte nacpanou až po okraj a k tomu, abyste ji zavřela, musíte použít všechny čtyři končetiny případně asistenci druhé osoby? Gratulujeme! Jste ženou, která si ví rady v každé situaci a je vždy připravená. K čemukoliv.
    http://horoskopy.blesk.cz/denni-horoskop
    Autor: blesk.cz
    S trochou nadsázky by se dalo říci, že od maturitního vysvědčení, přes půlku chleba až po balení kondomů s sebou nosíte prostě všechno, co byste kdy mohla potřebovat. Nejste přelétavá, vážíte si věcí a raději je opravujete, než byste měnila. To platí nejen pro vaši zamilovanou kabelku, na které už je zub času hodně vidět, ale také pro vztahy ve kterých figurujete. Prostě je na vás spolehnutí.
  • Plná skrytých pokladů

    Připadáte si při hledání v kabelce jako kdybyste svoji ruku posílala objevovat poklady na dno oceánu? Pokud se noříte hlouběji a hlouběji kolem obalů od žvýkaček, použitých lístků na MHD a spousty už dávno zapomenutých nezbytností, abyste našla zoufale zvonící mobil, co to o vás vypovídá?
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/cinske-stesticko
    Autor: blesk.cz
    Není přímo vaším záměrem udělat si z kabelky přenosní odpadkový koš. Spíš je jasné, že kdykoliv jste něco potřebovala vyhodit, skutečný koš nebyl nikde ve vašem okolí a vy jste prostě moc dobře vychovaná na to, abyste odpadky házela jen tak na zem. Možná jste trošku chaotická a s ničím si neděláte hlavu, na druhé straně ale máte svobodomyslnou povahu, umíte si užívat života a jste vždy dobře naladěná.
  • Skoro (!) jako pro vizážistku

    Milujete kosmetiku. Ostatně, která žena ne. Co ale znamená, pokud jste se ale dostala do stádia, kdy cokoliv, co z kabelky vytáhnete, má na sobě jemný poprašek pudru, tvářenky nebo očních stínů, případně je lehce ulepené a plné třpytek od lesku na rty? Jako každé ženě, i vám záleží na tom, jak vypadáte. V žádném případě ale nechcete být "ta", co si maluje řasenku při ranní dopravní zácpě, nebo kontroluje rtěnku ve frontě u pokladny.
    http://horoskopy.blesk.cz/vestba/snar
    Autor: blesk.cz
    Stejně jako všechno ostatní, i kontrolu make-upu často provádíte ve spěchu, takže se občas stane, že namísto do kosmetické taštičky hodíte věci rovnou do kabelky, ze které se vám pomalu stává pestrobarevné cirkusové šapitó. Na druhou stranu ale nezapřete kreativní talent a silnou fantazii. Jste zábavná, milá o ochotná pomoci i za cenu ztráty vlastního pohodlí. Občas se nemůžete rozhodnout a býváte přecitlivělá, ale pro své blízké byste se rozkrájela.
  • Před porodem desaterčat

    Ve vaší kabelce se rozhodně nic jen tak neválí. Zastáváte systém matrjošek. Ve velké kabelce máte menší taštičku na kosmetiku, ještě menší na vizitky, malou na mobil, na sluchátka, na klíče, na obědy i na svačinu? Stejně jako ve vaší kabelce má i ve vašem životě všechno své místo a pevný řád. Jste klidná a v pohodě, pokud je všechno tak, jak jste si naplánovala a nic se nehroutí.
    http://horoskopy.blesk.cz/taroty/karta-dne
    Autor: blesk.cz
    I přes svoji poměrně puntičkářskou povahu umíte bezpečně rozlišovat mezi tím, co je důležité a na co se můžete z vysoka vykašlat. Rozhodně se nehroutíte z každé maličkosti. Na druhou stranu ale příliš nemusíte překvapení a nečekané problémy vás velmi stresují. V těchto okamžicích potřebujete oporu partnera a přesný plán.
  • Černá díra

    Ve vaší kabelce žijí skřítci, nebo se stala dírou do jiné dimenze. V každém případě v ní neustále něco hledáte a co hůř nenacházíte! Snadno se vám tak stane, že v ní ztratíte i tři sady klíčů, které se pak záhadně objeví v kapsách, do kterých nejen že jste je nedávala, ale nejméně desetkrát jste je prohledala! Jste prostě vytížená žena, co si budeme nalhávat. Každodenní povinnosti spojené s náročným povoláním vás nenechají soustředit se ještě na to, co máte v kabelce, nebo v domácnosti.
    http://horoskopy.blesk.cz/pro-zamilovane/test-lasky-podle-jmena
    Autor: blesk.cz
    Občas nějaké neumyté nádobí, nebo měsíc neutíraný prach, pfff, kdo by měl čas to řešit? I když všechny své role (matky, zaměstnankyně, manželky apod.) zvládáte hrát dobře, rozhodně nejste pedantka, která má všechno pod palcem. Spíš se snažíte užívat si každé volné minuty, kdy nemusíte dělat vůbec nic, a to nejlépe s těmi, které máte ráda.
  • Nemocniční sál

    Vaše kabelka je tak vypucovaná, prázdná a sterilně čistá, že byste z ní mohla bez problémů jíst, nebo v ní i operovat zánět slepého střeva.1989946:gallery:true:trueNevěříme, prostě neexistujete. Máte-li v kabelce dokonalý pořádek, jste buď dcera kádrového podplukovníka, nebo naprostá workoholička, která velí týmu o 5000 lidech. V každém případě vás obdivujeme, velmi, bezmezně a nekonečně! A určitě nejsme jediní.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.