Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vánoční soutěž s MUDr. Tomášem Doležalem. Vyhrajte nová prsa!

MUDr.Tomáš Doležal – úspěšný plastický chirurg
5. prosince 2011 | 00:00

Klinika Plastika Praha v čele s MUDr. Tomášem Doležalem nedávno ukončila rozsáhlý projekt „Plastická operace zdarma“ a splnila tak sen ženám, které, jak se můžete sami přesvědčit, teď žijí spokojenější a mnohdy i plnohodnotnější život!

Pro velký úspěch vyhlašuje Plastika Praha mimořádnou vánoční soutěž, jejíž hlavní výhrou je AUGMENTACE (zvětšení prsou pomocí implantátů Natrelle dříve McGhan)!

MUDr. Tomáš Doležal
Autor: MUDr. Tomáš Doležal
MUDr. Tomáš Doležal
Autor: MUDr. Tomáš Doležal

Chcete dostat netradiční vánoční dárek? Máte ho mít! MUDr. Tomáš Doležal se letos může stát Vaším Ježíškem!

Stačí vymyslet nejvtipnější a nejoriginálnější vánoční koledu, která bude složena alespoň z 5ti slok a bude obsahovat slova: Ježíšek, doktor Doležal, Plastika Praha! Dále také upéct vánoční cukroví ve tvaru vysněného poprsí a zaslat nám fotku svého výtvoru společně s receptem!

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost, dejte prostor Vaší fantazii a třeba právě na Vás se o letošních Vánocích usměje štěstí!

Další dvě výherkyně, které se umístí na druhém a třetím místě čeká konzultace ZDARMA!

Vaši vánoční koledu, foto cukroví i recept zasílejte prostřednictvím e-mailu admin@plastikapraha.cz

Soutěž probíhá od 5. 12. do 22. 12. 2011, další podmínky a pravidla soutěže naleznete zde.

 

Zvětšení prsou (Augmentace)

Zvětšení prsů pomocí implantátů se provádí s velmi dobrým estetickým výsledkem u nedostatečně vyvinutých prsů mladých pacientek nebo tam, kde úbytek žlázy způsobil lehce povislý tvar prsu.

Ženské prsy byly od nepaměti symbolem krásy a ženskosti. Není proto divu, že jejích tvar, symetrie a také velikost výrazně ovlivňuje psychiku ženy v případě, že dojde podle jejího názoru nebo názoru okolí k nějaké odchylce. Plastika prsou pomocí implantátů je velmi efektní operací, která je vhodná u žen s nedostatečně vyvinutými prsy nebo v případě, že dojde k úbytku žlázového aparátu prsů a kůže se jen lehce uvolní, jak tomu bývá například po kojení nebo zhubnutí. Augmentace může být využita i při stranové asymetrii, tedy v situaci, kdy je třeba řešit pomocí zvětšení prsou rozdílnou velikost pravého a levého prsu.

V případě, že se jedná o úpravu tvaru povislých prsů, lze tuto metodu augmentace samostatně užít pouze do určitého stupně povolení. Bradavka by neměla být výškově pod úrovní podprsní rýhy. Pokud tomu tak je, pak je nutné spojit zvětšení prsů a plastiku prsů, ovšem za cenu jizev různého rozsahu dle náročnosti nutné doplňující modelace prsou. Optimální věková hranice pro provedení zvětšení prsou je variabilní. Všeobecně doporučujeme řešit velikost a tvar prsů až v době, kdy již žena neplánuje žádné těhotenství, protože plastika prsou může negativně ovlivnit funkci žlázy při kojení, zejména ohledně tvorby dostatečného množství mateřského mléka. Dále těhotenstvím a kojením dochází někdy k výrazným objemovým změnám, které mohou mít i na dobrý operační výsledek negativní vliv. Na druhou stranu, v případě, že pacientka v nejbližších letech těhotenství neplánuje, lze zvětšení prsů na její žádost provést i dříve, t.j. zhruba od 18-19 let v době zralosti a ukončeného vývoje mléčné žlázy. Prsní implantáty totiž vliv na vlastní těhotenství nemají a žádným způsobem plod neohrožují. Vzrůstá však již zmíněné riziko, že pacientka nebude moci normálně kojit. Je však řada pacientek po provedené zvětšení prsou, které kojily normálně.

Více info na: zvětšení prsou augmentace

x x