Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Chcete být originální? Nakupujte v USA, jde to i z domova

Nakupujte v USA z tepla domova - jednodušší už to být nemůže!
1. listopadu 2011 | 00:00

S přibývajícími podzimními dny navlékáme kabáty a marně si lámeme hlavu, jakým originálním kouskem zaujmeme své okolí? Stačí si jen na chvíli sednout k počítači a objevit kouzlo a výhody internetového nakupování z USA.

Na americkém internetovém trhu je zboží světoznámých značek až o 80% levnější. Prodejci módního zboží jsou zde v předstihu s nejnovějšími kolekcemi, které se na našem trhu objevují často i rok později. Také zde naleznete výrobce, jejichž zboží na evropském trhu běžně ani neuvidíte.

Nakoupit zde můžete oblečení pro celou rodinu, kosmetiku, nepřeberné množství nářadí pro kutily a zarádkáře, elektroniku a v neposlední řadě vybavení pro zimní sporty. Každý týden pro Vás společnost ShoppingUSA vyhledává nejaktuálnější akční nabídky,které naleznete na stránkách www.Shopping-USA.cz.

Registrací se na stránkách zásilkové služby www.Shopping-USA.cz získáte vlastní adresu v USA, na kterou si můžete zasílat Vámi nakoupené zboží, které Vám zásilková služba pečlivě přebalí a odešle na Vámi určenou adresu prostřednictvím kurýra DHL, kde je doba doručení do České republiky 2-3 dny.

Můžete také využít služeb asistovaného nákupu, kde za Vás zásilková služba zboží zakoupí a zboží vám pak přepošle. Výhody asistovaného nákupu jsou platby na účet v České republice, veškeré platby se hradí v českých korunách. Další výhodou je, že nemusíte vlastnit americkou platební kartu, protože většina amerických obchodů neakceptuje evropské platební karty.

Využijte služeb ověřené česko-americké společnosti Shopping-USA.cz, která Vám s nakupováním velmi ochotně a ráda pomůže.

Nákupy v USA z tepla domova: jednodušší už to být nemůže
Autor: nakupy, usa, inzerce
Komerční prezentace
Autor: fuk