Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zázrak: Stárnutí zastaveno!

18. října 2011 | 11:09

Sluníčko, starosti, zub času, hormony… To vše a ještě více působí neblahodárně na naši pleť. Vypadat mladší, pevnější, vyhlazenější, bez pigmentových skvrn a jiných nedostatků a přitom nepůsobit jako vytažená vosková figurína je dnes díky novodobé medicíně ruku v ruce se špičkovou technologií možné! A to nejen pro tváře z obálek časopisů, ale jednoduše pro každou ženu. Účinně, ale bez chirurgů a skalpelů.

Trápí vás povadlé a povolené tváře, ztráta kontur obličeje, povolený krk, dvojitá brada, projevy stáří?

Ztráta elasticity pokožky, jenž má za následek povadnutí kůže na tváři, krku a vzniku podbradku je klasickým příznakem stárnutí pokožky nebo kůže poškozené sluncem.

Postup tradičního chirurgického zpevňování pokožky je nákladný, velmi bolestivý, vyžaduje dlouhou dobu na zotavení pacienta s mnohdy nepřirozeným výsledkem se ztrátou základních rysů obličeje a mimiky.

Řešením je špičkový laser - neinvazivní New Age Facelift! Dokáže bez řezání, skalpelů a jehel vrátit čas o 5 až 10 let, zároveň působí také jako prokazatelná prevence stárnutí. Tato procedura zaujala například herečku Terezu Kostkovou a Miss ČR 1996 Petru Minářovou.

Tereza Kostková
Autor: YES VISAGE

Více na www.yesvisage.cz.

Trápí vás pigmentové skvrny a melasma?

Mnoho žen bojuje s kožními a pigmentovými skvrnami, zejména vlivem hormonálních změn či reakcí na sluníčko. Krémy nefungují a tlustá vrstva make-upu není vždy řešení. I zde je může pomoci moderní frakční laser.

Jedná se o pokrokový přístup odstranění pigmentových a kožních skvrn, který používá laserové mikropaprsky v oblastí léčené tkáně, kde při přirozeném hojení nahrazuje nová zdravá tkáň tu zasaženou, pokožka je pak zdravější a hlavně bez pigmentových skvrn a zabarvení.

Ze známých tváří nejčerstvěji využila této pokrokové metody po porodu modelka Agáta Hanychová. Více na www.yesvisage.cz.

Agáta Hanychová podstupuje proceduru na klinice YES Visage
Autor: YES VISAGE

Trápí vás vrásky, jizvy či strie?

Další využití špičkového laseru a přitom pokožce naprosto přirozená technologie pro ošetření vrásek, jizviček po akné, jizev, strií či jiných nežádoucích nepravidelností povrchu. To vše bez ztráty mimiky a výrazu v obličeji! Ani herečka Alice Bendová se netají s touto procedurou.

Alice Bendová podstupuje proceduru na klinice YES Visage
Autor: YES VISAGE

Více na www.yesvisage.cz.

Kde se tato ošetření provádí?

Tímto nejnovějším laserovým přístrojem v České republice disponují kliniky YES VISAGE v Praze, Brně a Ostravě. YES VISAGE je první a jediná neinvazivní klinika estetických, zeštíhlovacích a laserových zákroků v ČR.

Kliniky YES VISAGE jsou průkopníkem moderní účinné nechirurgické neinvazivní medicíny a také právě proto není tajemstvím, že si je oblíbily také mnohé známé tváře jako Simona Krainová, Alice Bendová, Agáta Hanychová, Marta Jandová, Tereza Kostková, Kateřina Brožová, Ivana Gottová, Martina Gavriely, Vendula Svobodová, Eliška Bučková, Hana Mašlíková, Eva Decastelo, Barbora Niničová a mnoho dalších známých i neznámých žen…

Více na www.yesvisage.cz.

TIP: Soutěžte o neinvazivní proceduru na www.krasa.as. Tento měsíc o skutečnou liposukce zmražením - kryolipolýza.



Autor: zufk
Klíčová slova: inzerce, yesvisage
Související články