Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ulice: Brodská se poprala o šaty!

22. září 2009 | 13:45

Hvězdy seriálu Ulice se postaraly o pořádný rozruch na charitativní módní přehlídce pro Bílý kruh bezpečí.

Intimní partie ukázala v odvážném modelu herečka Ilona Svobodová (49), která v seriálu Ulice kraje Jitku Farskou - čtěte ZDE!

Na módní přehlídce se také svým modelem postarala o pořádný rozruch. Ostatní předváděné šaty byly přece jen konzervativnější. O jedny z nich se při dražbě poprala Tereza Brodská. „Jsem hráč, šla jsem do toho naplno,“ řekla spokojeně Blesk.cz

Zatímco Brodská dala ve finále za šaty z dílny Saši Pavelové a Ivy Šafránkové 25 tisíc, ceny ostatních předváděných kousků se vyšplhaly ještě mnohem výš. Ilona Svobodová, která v úvodu přehlídky šokovala na molu polonahým tělem, získala pro usedlejší večerní model od Ivany Follové dokonce 103 tisíc! Vydražené peníze jdou na Bílý kruh bezpečí, který se mimo jiné stará o oběti stalkingu, tedy nebezpečného pronásledování. Právě tomuto poměrně novému druhu násilí se věnovalo i několik dílů Ulice a znovu se k němu hodlá vrátit.

Oblíbený nekonečný seriál slaví už pátou sezonu na obrazovce. „Práce v Ulici mě naučila disciplíně,“ přiznala Tereza Brodská. „Zkusila jsem úplně jiný žánr a taky mi přibylo hereckých přátelství. Například s Patricií Solaříkovou, která mi hraje dceru, se vídáme i mimo kamery,“ svěřila Blesk.cz Tereza. Stanislav Zindulka zase Blesku přiznal, že poprvé v životě točí seriál pod vedením několika režisérů. „Je to úplně nová zkušenost a nové pracovní podmínky,“ přiznal herec.

Autor: Hana Höschlová, jos