Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Roláky, kardigany, ale i čepice! Zabalte se do teplého oblečení!

10. října 2016 | 10:00

Pletené svetry, šaty, sukně a šály jsou nezbytnou součástí podzimního a zimního šatníku. Pleteniny vás nenechají na holičkách a spolehlivě vás zahřejí.

Momentálně v obchodech naleznete velký výběr pletenin, bez kterých se tuto sezonu rozhodně neobejdete. V šatníku určitě nějaké pleteniny už máte, letos v obchodech naleznete záplavu šedých, modrých, žlutých a červených odstínů od zářivě červené až po vínovou.

Módní záležitostí jsou opět roláky, které obepínají postavu, a přestože vše zahalují, vypadají velice sexy. Jsou ideálním společníkem při vrstvení. Na rolák můžete obléknout kožešinovou vestičku nebo ho můžete dát třeba pod šaty, kterých se stále nechcete po teplých dnech vzdát. Na podzim jsou také ideální pletená ponča a kardigany. Kardigan nebo svetr bez zapínání je ležérní, můžete si s ním vyhrát, ukázat, co máte pod ním, a když ho přepásáte páskem, zdůrazníte krásně svůj pas. Dalším letošním oblíbeným kouskem jsou oversized svetříky. Do oversized svetříků se dá zachumlat, ale jsou vhodnější spíše k úzkým kalhotám.

 

Opomenout nesmíme ani čepice. Spousta žen se čepicím vyhýbá, ale proč, když je v obchodech tak veliký výběr? Navíc je důležité mít hlavu a uši v teple, abychom si v sychravém počasí nepřivodily nějaké to nachlazení. Vybírat nemusíte jen z čepic, ale třeba i z pletených čelenek, které bývají i krásně zdobené. K čepici pak stačí vybrat rukavice – ať už kratší nebo dlouhé. Ty dlouhé se hodí třeba k ponču nebo pod kabát, pod který si chcete vzít kratší rukáv, a přesto se chcete vyhnout zimě.

Vyberte si v naší fotogalerii!

Autor: Markéta Tošnarová