Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Letošní plážové tutovky

30. května 2008 | 11:45

Jestli bude takový víkend, jaký naznačují předpovědi počasí, začněte uvažovat o tom, kam si rozložíte deku. A jestli před tím musíte vyrazit na nákup nových plavek, nabízí Blesk malou inspiraci a radu pro všechny postavy...

Jestli bude takový víkend, jaký naznačují předpovědi počasí, začněte uvažovat o tom, kam si rozložíte deku. A jestli před tím musíte vyrazit na nákup nových plavek, nabízíme malou inspiraci a radu pro všechny postavy...

Pro malá prsa

Z jedniček dvojky

Malé poprsí opticky zvětší vzory květin, proužky, kostky. Molitanové nebo gelové vycpávky udělají také skvělou službu. Vašim ňadrům přidají na velikosti o jedno číslo. A vytvarují svůdný dekolt. Vrchní díl plavek Y. O. U. má vyjímatelné vycpávky. Jsou ideální pro malá prsa.

Na široké boky

Rafinovaná sukénka

Na objemu boků uberou plavky tmavé barvy s menšími vzory, elastický přední díl s výztuží vymodeluje štíhlejší bříško. Partii boků schová suknička. Vaše širší boky zakryjí jednodílné plavky se sukénkou. Ta je hitem letošního léta.

Velká ňadra

Sexy dekolt přitáhne pozornost

Větším ňadrům sluší plavky, které dají poprsí stabilitu a hezký tvar díky silnějším ramínkům a košíčkům s kosticí. Větší pozornost k pěknému dekoltu přitáhnete vzorovaným vrchním dílem plavek. V plavkách tankinách s delším předním dílem budete hvězdou pláže. Jsou vhodné pro ženy s velkým poprsím, protože dobře drží tvar.

Co si rozhodně vzít s sebou na pláž

* Plátěná čepice je šik a sexy.

* Elegantní pokrývkou hlavy je klobouk v námořnickém stylu.

* Místo šatů vám poslouží pareo. Uděláte z něj maxi i mini sukni, a také vám ochrání ramena před spálením.

Tip pro budoucí maminky

Dvoudílné vzorované plavky pro těhulky značky Litex mají praktické vysoké kalhotky asi k pupíku, vrchní díl se zavazuje za krkem a dobře podpírá prsa. I když investujete do krásných těhotenských plavek, stejně to s pobytem na slunci nepřehánějte!

Pro budoucí maminky, Litex, 760 Kč
Autor: archiv firem

Autor: ida, vyr
Související články