Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Jaké dámské halenky budeme nosit letos na jaře?

7. března 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Nový rok, nové trendy! Jste zvědavé a zvědaví, co bude na jaře a v létě 2022 v módě? V našem článku se dozvíte jaké dámské halenky budeme nosit letos na jaře.

Vsaďte na barvy

S příchodem nového roku přicházejí nové trendy - i když tentokrát nebudou chybět ani ty, které dobře znáte. Zajímá vás, co bude módní na jaře a v létě 2022? Trendy jasně ukazují, že se módní návrháři museli s pandemií vypořádat, protože na další sezónu propagují bláznivé a barevné oblečení, takže barevné a veselé dámské halenky nebudou v obchodech výjimkou. Stále v módě jsou také podprsenky a topy, které se nosí místo halenky nebo trička – a to i v pracovním kompletu – k obleku nebo k saku. Návrháři reinterpretují klasiku, přidávají módní detaily a modernizují formu. Milovnice módy sahají po basic halenkách, ale nosí je nezvykle. A obchodní řetězce propagují modely, které úspěšně zapadnou do šatníku minimalistů i fanoušků avantgardy. To je módní jaro 2022.

Sportovní chic

Na jaře a v létě 2022 bude v módě i sportovní oblečení. Nebo alespoň oblečení, které jej připomíná. Jedna ze silnějších inspirací designérů? Tenisové šaty – obvykle bílé, krátké, mírně lichoběžníkového střihu. Na přehlídkových molech pro jaro-léto 2022 byly také polokošile, svetry s výstřihem do V a bombery, které se v sezóně jaro-léto 2020 vrátí ve velkém stylu! Vybírejte si sportovní sukně na answear.cz.

Jaké barvy budou módní na jaře 2022? Výběr je obrovský. Chybět nebudou pastelové barvy, které jsou módní už pár sezón na přehlídkových molech, ale žlutá, růžová, fialová a zelená se objevila i v sytější verzi. Protože je však královna jen jedna, zaměřte se na červenou, která bude na jaře-léto 2022 jedničkou. Může být součástí dámské kabelky nebo šatů, klidně si pořiďte červený overal.

Nezapomeňte na stylovou obuv

Ať už si vyberete jakoukoliv halenku a vhodné kalhoty či sukni, nezapomeňte ani na stylovou obuv na jaro. Nemusí to být jen https://answear.cz/k/ona/boty/tenisky-a-kecky. Módní boty pro jaro 2022 jsou kovbojské boty, ale v ne zcela klasické edici. Místo neutrálních černých nebo hnědých kovbojských bot zvolte model v khaki či švestkové barvě nebo s výraznými vzory a lesklým zdobením.

I když móda téměř úplně vytlačila trend balerín, jsou zpět! A právem, protože je to jedna z nejpohodlnějších bot, o jaké si můžeme nechat zdát. Balerínky se hodí téměř ke všemu a pro každou příležitost. Pro ty, kdo nemají rádi vysoké podpatky, je to skvělá alternativa k formálnějším nebo dokonce svatebním stylizacím.

Pro přechod jara a léta budou in boty ve stylu Mary Jane. Jsou charakteristickým střihem bot s jedním nebo více pruhy u kotníku. Název pochází z komiksové postavy vytvořené společností Brown Shoe Company. Boty Mary Jane jsou vidět v popkultuře. V roce 2022 se návrháři a výrobci obuvi postarali o to, aby se model Mary Jane dostal do nejnovějších trendů, ovšem v moderní verzi. Mají tedy silnou podrážku, metalickou úpravu nebo oversized proporce.

Autor: ANSWEAR.COM