Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Buďte nepřehlédnutelná s teniskami Mayze. Co na ně říká Dua Lipa?

3. srpna 2021 | 15:33
Prezentace klienta |

Světová popstar Dua Lipa a značka PUMA přináší první společnou kampaň pod taktovkou ikonického módního fotografa a režiséra Maria Sorrentiho. Hlavní roli v ní vedle Dua Lipy hrají i zbrusu nové tenisky PUMA Mayze. Buďte ve středu pozornosti i vy!

Nepřehlédnutelná s PUMA Mayze

Tenisky Mayze jsou určené všem ženám, které chtějí být ve středu pozornosti a to za každých okolností. Extravagantní a odvážné outfity, které Dua Lipa v kampani obléká, dokonale podtrhují všestrannost tenisek PUMA Mayze. A skvěle ladí se stylistickými vizemi zpěvačky Dua Lipa. „Mayze se perfektně hodí na pódium i mimo něj. Klasická vysoká podrážka je tak všestranná, že ji dokážu zkombinovat s jakýmkoliv outfitem,“ pochvaluje si zpěvačka.

Dua Lipa se sneakers PUMA Mayze
Autor: PUMA

Trendy retro styl

Tenisky Mayze propojují retro klasiku se současnými trendy PUMA. Vysoká skládaná podrážka tvoří robustní vzhled, který je však vyvážen klasickými liniemi PUMA a decentním barevným provedením využívajícím nestárnoucí bílou a černou. Sneakers Mayze přicházejí ve 4 variantách.

Sneakers PUMA Mayze
Autor: PUMA

Obujte se i vy jako světová hvězda do stylových tenisek PUMA Mayze, které najdete např. u prodejců Footshop, Queens, Urban Store a Shooos. Čistě bílá verze Mayze bude dostupná pouze v Dual Sport a Vemzu. Doporučená maloobchodní cena je 2.599 Kč.

Sneakers PUMA Mayze
Autor: PUMA

PUMA She Moves Us

Nová kampaň s Dua Lipou je součástí platformy PUMA She Moves Us, která prostřednictvím svých ambasadorek oslavuje všechny ženy, které posouvají oblasti umění a sport stále vpřed, a inspirují tak další ženy po celém světě.

Sneakers PUMA Mayze
Autor: PUMA