Sobota 18. května 2024
Svátek slaví Nataša, zítra Ivo
Oblačno, déšť 19°C

Rozmarné léto

18. června 2007 | 10:00

Léto se neúprosně dožaduje o přízeň a láká nás ke koupání. Přivítejte sluneční lázeň v nových plavkách. Velký návrat slaví těsné bikinky a trojúhelníkové modely

Už je to tady, vedro nás nutí odkládat oblečení. Dovolená se blíží a plavkám se prostě nedá uniknout. I když se při výběru běžného oblečení barvám vyhýbáte, u plavek se můžete vyřádit.


Monika (22 let) pracuje v recepci fitness centra AXA, a tak má k pohybu velmi blízko. Sportuje denně a léto miluje, stejně jako plavky, které nosí i pod tričko namísto podprsenky.
Jako bonbónek! V barevných bikinách s módními geometrickými vzory budete k nepřehlédnutí. Moderní šátek nejen sluší, ale také ochrání před úpalem. * Plavky, Lovable, 1 190 Kč * Šátek, H&M, 79 Kč * Kytka, H&M, 49 Kč * Brýle, H&M, 179 Kč Neodolatelné osvěžení Plavky s květinovou výšivkou působí elegantním dojmem. * Plavky, H&M, 598 Kč * Zlaté sluneční brýle, H&M, 249 Kč Krásná toreadorka Jednodílné plavky krásně zakryjí nedostatky v oblasti břicha, s barevným pareem si můžete smyslně pohrávat. * Plavky, Lovable, 1 790 Kč * Pareo, H&M, 179 Kč * Žabky, H&M, 598 Kč * Čelenka, Diva, 119 Kč Opalování při práci Plavky se v létě mohou stát i pracovním oděvem. Když si namísto spodního dílu obléknete slušivé krátké šortky, proměníte se v nejkrásnější zahradnici. * Podprsenka, Lovable, 850 Kč * Pruhované kraťasy, H&M, 299 Kč * Čelenka, H&M, 119 Kč * Zahradnické rukavice, Baumax, 25 Kč Zábava s mazlíčkem Bílá sukně a klobouček dodají letnímu stylu romantický nádech. * Sukénka, Lovable, 750 Kč * Podprsenka, Lovable, 2 100 Kč * Klobouk, H&M, 179 Kč Šikmé proužky povoleny Pestré duhové plavky vyniknou i v tom nejjednodušším střihu. * Plavky, Lovable, 989 Kč * Korále, Diva, 1 ks 124 Kč Není nad klasiku! Někdo se černé barvy prostě nedokáže vzdát. Tyto plavky s ozdobnou sponou z vás udělají dámu. * Plavky, Lovable, 1 780 Kč * Pruhovaná čelenka, H&M, 119 Kč * Kytka - sponka, H&M, 29 Kč * Náhrdelník, Diva, 149 Kč * Náramek, Diva, 179 Kč * Žabky, Esprit, Humanic, 599 Kč * Ručník, Reserved, 349 Kč Kostka nejen na košili Kostkované plavky jsou ušité z rychle schnoucího materiálu, takže se nemusíte bát, že byste nastydla, než na vás plavky uschnou. * Plavky, H&M, 648 Kč * Slamák, H&M, 249 Kč * Náhrdelník, Diva, 299 Kč * Náramek, Diva, 199 Kč
Jak se starat o plavky: Mořská sůl i chlór z bazénu plavkám ubližují. Dokonce mohou změnit barvu látky a snížit její pružnost. Dalšími nepřáteli jsou pot, krém na opalování, písek a kameny. Dobré rady * Nejlepší prostředek na praní plavek je tzv. mýdlo Jelen. Po každém koupání důkladně namydlete především vnitřní část plavek, nechte chvíli působit a pak je vyperte a vymáchejte ve vodě teplé nanejvýš 30 °C. * Plavky nikdy neždímejte, ideální je pověsit je venku do stínu. * Po sezóně plavky vyperte v pračce. Při praní dejte plavky do speciálního sáčku, použijte program určený pro jemné prádlo a vynechte odstřeďování. * V žádném případě nesušte plavky v sušičkách na prádlo nebo na topení!
Adresář: Diva, H&M, Reserved (OC Chodov, Praha 4); Humanic (OC Metropole Zličín, Praha 5); Baumax, (Praha 4-Chodov); Lovable (OC Letňany, Praha 9)

Související články