Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tipy a trendy

20. listopadu 2006 | 10:00

Nechte se inspirovat našimi módními tipy a vylepšete si svůj šatník. Poradíme vám, jak například pečovat o spodní prádlo

Plánujete na příští rok svatbu? Svoji, dcery, vnučky nebo se vám bude vdávat kamarádka? Nebojte se, dotyčná nevěsta bude jistě tou nejkrásnější. A aby bylo všechno naprosto úžasné, nechte se inspirovat neodolatelnými modely, které byly k vidění na módní přehlídce ve Španělsku. Jde o nejžhavější a samozřejmě nejhezčí novinky určené pro jaro a léto příštího roku. Svatební šaty jsou prostě zlatým hřebem každého sňatku. Každá žena si proto přeje, aby právě ty její byly co možná nejoriginálnější. Podívejte se, jak toho docílit.


Šetřete si prádlo Pokud se vám nechce prát jemné spodní prádlo ručně, můžete ho při nízké teplotě prát i v pračce. A aby se prádlo nezničilo, vložte ho do speciálního pytlíčku, který je určený přímo na praní spodního prádla. Stejně dobře jako tento pytlíček vám poslouží i starší silonové punčochy.
Roztomilý přívěsek Jistě si pamatujete panenku Sylvii. Nyní Sephora přichází s její sestřenicí, okouzlující Scarlett. Nádherná panenka jistě zpříjemní letošní Vánoce mnoha vašim kamarádkám. Lze ji pořídit i ve zmenšeném provedení v podobě barevného přívěsku, na kterém je navíc flakónek, do kterého si můžete dát svou oblíbenou vůni. Milý dárek je k dostání v prodejnách Sephora za 333 Kč.
Nebojte se kombinovat! Pokud se vám líbí zdánlivě nekombinovatelné materiály nebo barvy a přesto byste ráda držela krok se současnou módou, nemějte strach. Klidně ten krok udělejte - s kolekcí C&A budou vaše nároky uspokojeny. Podívejte se, jak skvěle jsou zde zkombinované všechny kousky, které se vám líbí. Velký černý pásek dokonale ladí s trendovými kozačkami. Svetřík výborně doplňuje tílko v té samé barvě a třešničkou na dortu jsou stejně barevná kvítka na sukni.Ani punčochy nejsou klasicky černé, ale zelené - to dodává celkovému vzhledu šmrnc a mladistvost.

Související články