Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Barevné signály

29. května 2006 | 10:00

Jak být stále více sexy? Zvolte vhodnou barvu svého ošacení a výsledek je zaručen!

Jak být stále více sexy? Zvolte vhodnou barvu svého ošacení a výsledek je zaručen! Běžte na červenou Červená je barva vášně a k jejímu nošení je třeba trocha odvahy a sebevědomí. Letošní léto bude velmi horké, protože smyslná červená je opět jednou z trendových barev. Pokud vám nevadí, že budete zastavovat auta a v nich mužskou část světa, směle si ji oblečte. Připravte se na oranžovou Barva požitkářů a optimistů je nabitá energií. Signalizuje pozitivní změnu, tak se nerozmýšlejte, co si obléci. Možná vám přinese štěstí. Nádherně vynikne, když se zkombinuje více odstínů oranžové. Zelená je pro všechny Zelená může být i vaší barvou. Jestliže se jí bojíte jen proto, že máte bledou barvu pleti, děláte chybu. Zelená totiž bledulkám sluší, chce to jen trochu zdravě červené na líčka a na rty. Pokud jste přirozeně tmavý typ, namalujte si výrazně jen oči. Rty stačí přetřít leskem přirozené barvy.


Armaniho kód I parfém dokáže skrývat jistá tajemství. Tato nová vůně vás přenese do světa Giorgio Armani a odhalí vám podstatu pravé ženskosti. Jedinečná vůně je ukrytá v neméně krásném tajuplném flakonu, který na vás dýchne touhu objevovat, co se ukrývá uvnitř. Parfém odhalující absolutní ženskost Armani Code je k dostání v 30ml balení za 1 489 Kč.
Nohy jako z mola Toužíte po krásných, dlouhých nohách, ale nesnášíte vysoké podpatky? Konec trápení! Jehly můžete klidně odložit do botníku. Nohy vám opticky prodlouží i boty na nízkém podpatku. Je však důležité, abyste zvolila obuv s krátkou zakulacenou špičkou, která odkrývá nárt. Vaše nohy budou vypadat delší. Takto si budete vykračovat celé hodiny a vaše nohy nebudou trpět, jako tomu bývá na jehlách. Pohodlné botičky, Baťa, 1 399 Kč. Na delší procházky jako dělané, Baťa, 1399 Kč.

Související články