Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co o vás vypoví nejoblíbenější barva oblečení: Mocná černá i energická červená

  • Která barva je váš favorit?
    23. dubna 2014 | 06:00

    Je váš šatník celoročně laděný do jedné barvy, ať už v sezóně frčí cokoliv? A která to je? Preferujete tlumené či výrazné odstíny? Možná budete překvapená, ale nejoblíbenější barva o vás hodně vypovídá. Zjistěte s námi, zda na vás popis sedí. Možná budete překvapená.

  • Černá

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Cítíte se nejlépe zahalená celá v černé? Pak jste ženou, která je velmi silná. Uvědomujete si svoje významné postavení, ať už v pracovním kolektivu nebo mezi přáteli. Potrpíte si na dochvilnost a dodržování dohod a pravidel. Nejste příliš spontánní, spíše seriózní a vážná. Pro okolí můžete působit tajemně, jako byste nosila masku, pod kterou se skrývá vaše pravé já. Uvolněte se trochu a nechte život chvíli jen tak plynout bez plánování a pravidel.

    Černá ale není jen barvou smutku a vážnosti. Vyzařuje také profesionalitu a oddanost svému životnímu údělu. Nenechte se odradit a dál směřujte ke svým cílům. Jen tak vás čeká spokojený a naplněný život, ve kterém budete šťastná.

  • Modrá

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Pokud se nejlépe cítíte v ostře modrém oblečení, jste rozený diplomat. Mluvíte klidně a máte jasně stanoveno, co chcete druhé straně říct. Vaše umění vyjednávat je zejména v zaměstnání hojně vyhledávané. Celkově působíte jako osoba, jež je vyrovnaná a ví, co od života chce.

    Stejně jako uklidňuje pohled na modré moře, i vaše přítomnost působí blahodárně na lidi okolo. Na druhou stranu váš vnitřní klid může vyvolat dojem, že jste chladná a nic se vás nedotkne. Popusťte trošku uzdu svým emocím a nechte je vyplout na povrch.

  • Červená

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Baví vás nepřehlédnutelná červená? Nosíte ji každý den, alespoň na doplňcích a nezřídka se do ní zahalíte celá? Pak jste žena plná energie. Nepatříte mezi ty z nás, co se nenastartují bez šálku kávy. Nerada zahálíte a od rána pracujete na plné obrátky. Stále vyhledáváte nové životní výzvy a ještě raději je plníte.

    Vaše nadšení pro věc je velmi nakažlivé, ale málokdo s vámi udrží krok. Dejte si také pozor při seznamování s novými lidmi. Vaše zběsilé životní tempo by mohlo nové tváře vyděsit. Stačí ho ale jen trochu zkrotit, rozhodně se ho nevzdávejte. Můžete totiž v životě dokázat velké věci.

  • Zelená

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Milujete přírodu stejně, jako milujete život. Váš šatník je plný všech odstínů zelené, od jemné mátové, až po armádní khaki. Jste svěží a energická bytost, která nevydrží sedět na jednom místě. Žijete ráda ve shonu. V práci vyhledáváte příležitosti podílet se na velkém množství projektů. Vaše zaměstnání vás velmi naplňuje.

    Slabou stránkou jsou ale mezilidské vztahy. Natolik se soustředíte na vše, co vám naplňuje život, že zapomínáte na své blízké a odsunujete je na druhou kolej. Je v pořádku milovat, co děláte. Vašemu partnerovi či dětem ale chybíte. Věnujte se jim proto víc.

  • Růžová

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Sladká růžová je výsadou opravdových žen. Pokud je pro vás tou nejmilejší barvičkou, nemusíte být nutně jako panenka Barbie. Jen víte, jak se jako typická žena chovat. Abyste dosáhla svého, využíváte všechny ženské zbraně, které vám příroda nadělila. Nejraději nosíte sukně či šaty. Kalhotová móda, typická pro autoritativní manažerky, vám nic neříká.

    Ne v každé situaci se ale hodí být za sladkou holčičku. Nebojte se projevit a tvrdě si stát za svým. Jen tak dosáhnete v životě cílů, které si vytyčíte.

  • Námořnická

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Námořnická modrá je elegantní a decentní barvou, jež na ženě vypadá zkrátka skvěle. Vy to dobře víte. Když se zeptáte vašich přátel, co je vaše nejlepší vlastnost, jednoznačně odpoví, že jste skvělý posluchač. Vaše empatie k vám přitahuje lidi, kteří cítí, že je vnímáte a věnujete jim pozornost.

    V kolektivu jste obvykle vrbou, ke které se všichni chodí vypovídat, protože ví, že udržíte tajemství. A vy ho skutečně udržíte. Čestnost a dodržení slova je pro vás v mezilidských vztazích stěžejní vlastností. Často se ale stává, že vás starosti druhých až příliš zatěžují. Nebojte se říct někdy ne a nechat si víc osobního prostoru.

  • Zlatá až hořčicová

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Klasická kanárkově žlutá není nic pro vás. Upřednostňujete sytější odstíny, které jdou až do tmavé hořčicově žluté. Mám pravdu? Pak jste žena, která je velmi moudrá a přemýšlivá. Ráda se vzděláváte a čtete hromady knih. Díky tomu si máte s každým člověkem co říct. Jste upovídaná a velmi společenská.

    Největší prioritou je pro vás ale především materiální zabezpečení. Chcete zkrátka žít život, ve kterém si můžete dovolit vše, po čem vaše srdce zatouží. Pamatujte ale, že peníze nejsou všechno a že v životě je spousta krásného, co můžete zažít i bez peněz. Zastavte se proto na chvíli ve vaší honbě za úspěchem a vychutnávejte si život.

  • Šedá

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Šedá barva může být pro někoho mdlá a nevýrazná. Loňskou zimu ale byla královnou sezóny a nás rozhodně nenudila. Naopak. Byla elegantní, vznešená a zatraceně sexy. Pokud i vás tato barva zaujala a nechala jste ji proniknout do vašeho šatníku, jste jistě ženou, co sleduje, co je aktuální. A to nejen v módě. Ráda se držíte v centru veškerého dění. Žádná informace vám nesmí uniknout.

    Zároveň jste ale ženou velmi inteligentní, která nemusí být za každou cenu vidět. Určitě ale musí být slyšet. Nejste totiž žádná šedá myška, co vysedává v koutě. Nedělá vám problém vést větší skupinu lidí, jste rozený organizátor.  

Autor: Kristýna Dolejšová, Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, barvy, povaha, oblečení
Diskuse ke článku
.