Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kdyby muži byli boty: Máte doma polobotky nebo lodičky?

  • Jaký muž je ten váš?
    12. dubna 2014 | 07:00

    Někteří muži jsou jako jehlové podpatky, když je poprvé vidíte, okamžitě se do nich zamilujete. A vždy to nakonec bolí. Z bot nohy, z lásky srdce. Jiní jsou zase jako pohodlné kecky. Podpoří vás, cítíte se s nimi dobře a nikdy vám neublíží. Jaký muž je ten váš?

  • Plátěnky

    ...
    Autor: Profimedia.cz/Archiv firem
    Klasické plátěnky od značky Converse nejsou žádným horkým trendem. Můžete se na ně ale kdykoliv spolehnout, když chcete někam vyrazit a cítit se pohodlně. Jsou klasikou, která nikdy nezklame. Muži, jež bychom mohli zahrnout do této skupiny, jsou ideálními parťáky do nepohody. Je na ně spolehnutí, pomohou, když potřebujete, a rozhodně se s nimi nikdy nenudíte. Jsou nenucení a spontánní.
  • Polobotky

    ...
    Autor: Profimedia.cz/Archiv firem
    Dámské prošívané polobotky jsou nadčasovou klasikou, co nikdy nezestárne. Pokud milujete černobílé filmy, nechybí vám rudá rtěnka a neuděláte ani krok bez elegantní kabelky, najděte si muže, kterého můžeme přirovnat právě k těmto klasickým původně pánským botám. Můžete si být jistá, že převezme roli muže s veškerými, možná trochu zastaralými, pravidly. Věří totiž, že muž by měl být gentleman. V jeho šatníku nechybí obleky a bezchybně vyžehlené košile. Na rande vás vezme do drahého podniku, aby udělal dobrý dojem. Samozřejmostí je podržet vám dveře nebo zastrčit židli. S takovým mužem se budete cítit jako opravdová žena.
  • Stylové botasky

    ...
    Autor: Profimedia.cz/Archiv firem
    Pokud nosíte kotníčkové botasky v zářivých barvách, jste ženou, která se nebojí být ve středu zájmu. Nechybí vám sebevědomí a jste ráda, když se o vás ví. Muži – „botasky“ jsou stejní. Jejich sebevědomí nezná hranic. Věří si a rozhodně nemají pocit, že by museli někomu dokazovat, že právem. Nedrží se striktně módních trendů, ale na první pohled poznáte, že jim móda není úplně vzdálená. Mohou být ale tak trochu povrchní a mohou působit arogantně. Když ale prolomíte jejich vnější schránku, poznáte jejich citlivost a vstřícnost.
  • Kotníčkové boty

    ...
    Autor: Profimedia.cz/Archiv firem
    Neutrální kotníčkové boty zázračný outfit nikdy nevytvoří. Jsou ale sázkou na jistotu, jež se hodí téměř ke všemu, a nikdy nebudou vypadat špatně. Stejně jako muž, který udělá dobrý dojem na vaše rodiče, nezkazí zábavu s partou přátel a neztrapní vás na firemním večírku. Když ho uvidíte poprvé, asi nezahoříte osudovou láskou. Po bližším seznámení ale zjistíte, že má mnoho kvalit, které se nesmí opomenout. Bude vám věrným partnerem, se kterým přečkáte nejednu těžkou chvíli. Nepodceňujte ho a dejte mu šanci ukázat, co v něm je.
  • Lodičky

    ...
    Autor: Profimedia.cz/Archiv firem
    Když pomyslíte na botník typické ženy, zcela jistě v něm nechybí boty na podpatku. Černá klasika je tu pro vás na každou příležitost a nikdy vás nezklame. Stejně takový je i muž ve „znamení“ lodiček. Je spolehlivý, vždy při ruce a podrží vás, když nemáte svůj den.  Je zároveň mužem mnoha tváří. Stejně jako můžete lodičky obout k šatům i roztrhaným džínům, i on je gentleman a zároveň zlý hoch. Díky tomu vás rozhodně jen tak neomrzí. Pamatujte ale, že s lodičkami úzce souvisí bolestivá zranění. I vztah s takovým mužem bude mít svá úskalí. Dávejte si pozor na časté hádky a slova, která mohou bolet.
  • Jehlové podpatky

    ...
    Autor: Profimedia.cz/Archiv firem
    Když si obujete takové boty, ihned se cítíte půvabná a žádoucí. Takové boty přímo volají po ženském sexy outfitu. Bohužel je krása takových bot vykoupená bolavými chodidly. Z těchto mužů se vám podlomí kolena pokaždé, když je uvidíte. Jestli existuje osudová láska, rozhodně ji potkáte s takovým mužem. Bohužel stejně jako po bláznivé párty následují puchýře, po divoké avantýře s takovým mužem riskujete bolavé srdce. Každopádně na takový vášnivý románek budete vzpomínat ještě hodně dlouho stejně, jako na první jehlové boty.
  • Sandály

    ...
    Autor: Profimedia.cz/Archiv firem
    Lehké sandály jsou synonymem pro léto. Pro období, které se vyznačuje lehkostí, čistou hlavou, ale i pomíjivostí. Muži, jež jsou jako oblíbené páskové boty, vás nepozvou do luxusního podniku na tříchodovou večeři. Na dovolené s nimi nečekejte moderní hotely. Rozhodně se s nimi ale nebudete stresovat nebo nudit. Jsou to muži do nepohody, kteří vám ukážou, jak krásná je příroda, a naučí vás relaxovat a užívat si život plnými doušky. 

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, muži, boty, vztahy
Diskuse ke článku
.