Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

10 triků, jak vypadat hubenější: řasení i vycpávky v ramenou

  • Schovejte snadno svoje nedostatky!
    2. dubna 2014 | 06:00

    Asi každá z nás touží po tom vypadat hubenější. Nemusíte se trápit drastickými dietami nebo hodinami v posilovně. Stačí vyzkoušet pár jednoduchých kouzel s vaší garderobou a hned budete vypadat o nějaké to kilo štíhlejší. A jde to bez práce!

  • Tmavší barva na části těla, kterou chcete zeštíhlit

    ...
    Autor: Archiv firem
    Nejzákladnější pravidlo, které platí, pokud chcete působit štíhlejší, je velmi jednoduché. Tu část těla, u které chcete ubrat nějaké to kilo, upozaďte. Jde to snadno. Stačí jen zvolit tmavší kousek oblečení právě na tuto partii. Máte silnější stehna a větší zadeček? Vyhněte se divokým barvám či světlým barvám na kalhotách. Kupujte tmavší, jednoduché kousky, jež zbytečně na problematickou partii neupozorní. Stejně to funguje i u většího bříška či prsou. Oblečení by mělo být bez zbytečného zdobení, vzorů či jiných rušivých efektů.
  • Sukně s vysokým pasem

    ...
    Autor: Archiv firem

    Pouzdrová sukně s vyšším pasem funguje přímo magicky. Kupte kousek, jež není úplně elastický, ale křivky perfektně kopíruje. Do sukně zastrčte lehkou halenku a na nohy obujte lodičky. Silueta se opticky prodlouží a vytvoří tvar přesýpacích hodin. Získáte tak elegantní a velmi slušivý outfit vhodný do práce. Pro umocnění efektu přidejte padnoucí sako. Tento trik opticky ubere kila především na bříšku.

  • Oblečte vršek i spodek v jedné barvě

    ...
    Autor: Archiv firem

    Pár kilo navíc vám snadno ubere jednoduchý trik: Oblečte se od hlavy až k patě do jedné barvy. Pokud vsadíte na tlumený nebo neutrální odstín, kouzlo funguje dvojnásob. Silueta se opticky „slije,“ nic ji neruší a tím se opticky zúží. Vybírejte kousky, které vám dobře padnou, a uvidíte, že výsledný efekt bude skvělý! Tip na závěr: Zvolte peplum top, který vám schová bříško a opticky zmenší i boky.

  • Lehká košile zastrčená jen na jednom místě

    ...
    Autor: Archiv firem

    Snadný trik, jak schovat větší bříško, je zastrčit halenku pouze na jednom místě a mírně jí podkasat. Halenka nebude bříško kopírovat a vytvoří dojem, že není tak velké. Navíc získáte uvolněný a nenucený vzhled, jež je upravený a přitom svěží. Poslouží vám také topy, jež už jsou jako podkasané šité. Takový top nejlépe padne k užším kalhotám. Vždy ale respektujte svou postavu a pečlivě vybírejte kalhoty, které vám lichotí.

  • Řasení na břiše

    ...
    Autor: Archiv firem

    Schovejte si větší bříško či boky i v šatech! Vybírejte takové střihy, jež mají v pase jemné řasení. Větší množství látky ve správném střihu vám ubere i dobrá dvě kila! Sáhněte po šatech, jež mají decentní vzor nebo jsou tmavší a uvidíte, jak krásnou siluetu s nimi vytvoříte.

  • Tělové lodičky

    ...
    Autor: Archiv firem

    Potřebujete zeštíhlit nohy? S námi je rovnou i prodloužíte! Stačí si pořídit lodičky v tělové barvě, ideálně s otevřenou špičkou. Takové boty opticky nohu prodlouží a tím i zeštíhlí. Když k tomu přidáte kalhoty ve zkrácené délce, aby vynikla nejužší část vaší nohy, kotník, máte vyhráno. Ke kratším kalhotám přidejte uvolněný top a přehoďte přes něj ležérní křivák. Nohy lépe vyniknou a budou se zdát štíhlejší.

  • Správný výstřih

    ...
    Autor: Archiv firem

    Máte slovanskou postavu a trápí vás kila navíc ve spodní části vaší postavy? Odveďte od nich pozornost. Snadno se vám to povede, pokud vyberete top či halenku s výstřihem do V. Tento výstřih krásně prodlouží váš krk a torzo, a vytvoří efekt, že jste štíhlejší. Zvolte halenku ve výrazné barvě nebo se zajímavým vzorem a doplňte ji o tmavé kalhoty. Tak připoutáte veškou pozornost k vrchní části těla a výstřihu a postava bude vypadat vyváženě.

  • Silueta přesýpacích hodin

    ...
    Autor: Archiv firem

    Silueta přesýpacích hodin je ideálem, jemuž se snaží přiblížit každá žena. Využijte k tomu základní kousek vašeho šatníku – sako. Když vám sako perfektně padne v ramenou, končí zhruba v nejširší části vašich boků a v pase je lehce projmuté, bez problémů opticky ubere kila v oblasti bříška či širších boků. Přidejte k němu kalhoty, jež mají na bocích zeštíhlující černé pruhy, a vytvořte si siluetu snů! Na konec už stačí outfit rozsvítit nějakou barvičkou a můžete vyrazit.

  • Svislý proužek

    ...
    Autor: Archiv firem

    Ať už chcete zeštíhlit nohy či vrchní část těla, poslouží skvělý pomocník, svislý proužek. Jemná a decentní varianta opticky jednoduše protáhne siluetu a ubere kila. Zvolte černobílé provedení v podobě oblekového proužku a nebojte se barev na doplňcích či saku. Rozhodně nešlápnete vedle, když neutrální outfit rozzáříte více než jednou barvou. Výsledek určitě oslní vaše okolí.

  • Zvýrazněná ramena

    ...
    Autor: Archiv firem

    Jestliže potřebujete opticky ubrat pár centimetrů v bocích, pořiďte si sako či kabátek se zvýrazněnými rameny. Tím, že upozorníte na širší ramena, na bocích uberete na šířce. Přidejte kalhoty ve zkrácené délce nad kotníky a lodičky. Nohy se tím protáhnou a skvěle zeštíhlí a boky je budou následovat.

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, hubenější, triky, bříško, boky
Diskuse ke článku
.