Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Inspirujte se dresy krasobruslařek: Dramatické šaty i sladká růžová!

  • Čínský pár zvolil neobvyklou kombinaci barev
    19. února 2014 | 12:00

    I když v běžném životě chodíme zahalenější než závodnice na olympijském ledě, neznamená to, že si na jejich dresy musíme nechat zajít chuť.

  • Limetková Čína

    ...
    Autor: Archiv firem
    Čínská dvojice letos vsadila na neokoukanou limetkovou ve spojení s trendy šedou a černou. Vzorované kalhoty jsou pohodlnou a přesto elegantní variantou na celodenní pracovní pochůzky. Lehký žlutý top příjemně rozzáří váš obličej. Neutrální šedivá bundička zahřeje a volánem ve spodní části skryje nějaké to kilo navíc. Krasobruslařky jsou známé tím, že se celý jejich úbor třpytí. Nebojte se výrazných šperků ani vy: velký náhrdelník je přesně ten kousek, co vám doma nesmí chybět. Transparentní vsadky na bocích jinak klasických černých lodiček dávají najevo, že máte styl a sledujete nejnovější trendy.

  • Třpytivé USA

    ...
    Autor: Archiv firem
    Zástupkyně Spojených států amerických závodila v něžném růžovém dresu, který byl vykládaný kameny, vrhajícími odlesky do všech stran.  Že si šetříte vaše třpytivé šaty na večírky? Chyba! I ve všední pracovní den můžete zářit. Jen místo Šeherezádu evokujícího topu, který má bruslařka, oblečte moderní svetřík pošitý flitry. Abyste nepůsobila příliš slavnostním dojmem, kombinujte ho s jednoduchou pouzdrovou sukní ve stejném odstínu. Co mě na americké krasobruslařce nejvíc zaujalo, byla kombinace jemné sladké látky s ostře fuchsiovou rtěnkou. Vynechejte šperky a zvolte jako doplněk výrazné rty.

  • Elegantní Ukrajina

    ...
    Autor: Archiv firem
    Ukrajina letos vsadila na noblesní kombinaci černé, ostře modré a zlaté. Oslovuje vás tato variace? Postavte tedy outfit na černých šatech, které můžete nosit na každou příležitost. Vyberte střih, jež lichotí vaší postavě, a univerzální délku lehce nad kolena. Průhledné rukávy dodávají šatům na dramatičnosti. Pro výraznější optické zeštíhlení přepásejte šaty jemným koženým opaskem. Ozdobte zářivou modrou váš dekolt, jako ukrajinská jezdkyně, a doplňte ji o akcent nadčasové zlaté.

  • Rudé Rusko

    ...
    Autor: Archiv firem
    Když myslíme na Rusko, těžko se nám vybaví jiná barva než červená. Té zůstala při své soutěžní jízdě věrná i ruská krasobruslařka. Co na jejím dresu přitáhlo mojí pozornost, byla kombinace ostře červené s tlumenějším odstínem. A napadlo mě, proč tuto kombinaci nepřenést i do běžného života? Pokud máte typickou slovanskou postavu, s širšími boky a stehny, lichotit vám bude tmavší červená na spodní části outfitu. Naopak kousek sousedící s vaší tváří zvolte výrazný. Ukažte kůži jako krásná krasobruslařka a oblečte si top s výstřihem a bez rukávů. 

  • Sněhobílá Itálie

    ...
    Autor: Archiv firem
    Prosluněná Itálie zvolila dres v barvě, jež krásně vynikne na opálené pokožce. Sněhově bílá s lehkým nádechem do mrazivé modré ale, jak vidíte na fotce, sluší i bledší pleti, takže si ji bez obav můžeme dovolit i v našich klimatických podmínkách. Kratičké šaty italské bruslařky jsem vyměnila za čistě bílý top zastrčený do sukně áčkového střihu. Jaro už přišlo nejen do přírody, ale i do obchodních center a mě naprosto odzbrojily elegantní, skvěle střižené jarní kabátky v bílé barvě. Ideální parťák, pokud se vám tato kombinace líbí a chcete si ji dovolit už nyní! Tip na závěr: Vzhledem k trvajícím ranním mrazíkům si na cestu do práce obujte své oblíbené kotníčkové boty a v kanceláři se přezujte do jemných lodiček, které dodají outfitu šmrnc.

Autor: Kristýna Dolejšová
Diskuse ke článku
.