Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejlepší české módní blogerky radí, jak být trendy

  • Blogerky Hana a Veronika
    22. července 2013 | 07:00

    Módní blogy jsou nejlepší módní inspirací, jakou můžete dostat. Nechali jsme si od těch nejlepších módních blogerek v Čechách poradit, co bude nejvíc trendy v této sezóně.

  • Blogerka Adriana - www.kocourovaviolet.cz

    Adriana
    Autor: archiv
    Jeden z trendů, který mě na letošní sezonu oslovil, je pruhovaný vzor v černobílé kombinaci. Spojení černobílé klasiky tvoří zajímavý přímočarý kontrast a dá se kombinovat s různými barevnými odstíny. Jeden z největších trendů, který se objevil na přehlídkách a v obchodech různých módních řetězců jsou kalhoty se svislými pruhy. Kromě toho svislé pruhy vypadají velmi lichotivě k vaší postavě. Proto letošní must-have jsou pro mě proužkované kalhoty. Pruhy do letošních kolekcí zařadily modní domy jako je Michael Kors nebo Marc Jacobs, ale dají se jednoduše sehnat například i v Zaře, Pull&Bear, Mangu nebo Terranově.  

  • Blogerka Jaja - www.lesimple.sk

    Jája
    Autor: archiv
    Velkým hitem a zároveň stálicích ve vašem šatníku by mohl být perfektně nadčasový kalhotový kostým. Zvolte klasický, jednoduchý střih. Jako jeden výrazný doplněk můžete přidat například velký klobouk ála z kolekce YSL pro jaro-léto 2013.

  • Blogerka Adéla - www.inadequatecliche.net

    Adéla
    Autor: archiv
    Velmi mě baví nová vlna kontrastu v módě, která je aktuální především ve street stylu. Městská elegance se kombinuje s vyloženě sportovními prvky. Je to velký trend a baví mě, protože se naruší linka předvidatelnosti v elegantním outfitu. Nehledě na to, že je konečně vysoce trendy být v pohodlí :) Nebojte se ke kalhotovému kostýmu nazout tenisky a ohrnout nohavice. Velkou inspirací můžou být skupinky italských turistek, které jsou chic i s teniskami Nike na nohou! 

  • Blogerka Nikola - www.nikachic.com

    Nikola
    Autor: archiv
    Tuhle sezónu mě moc baví bohémský styl - dlouhé šaty, okované vesty, široké klobouky, kožené bundy a kotníkové boty, které teď najdete snad v každém módním řetězci, po tom, co loni zaplavily přehlídková mola. Lehké šaty v délce po kolena nebo maxi, jsou pro mě absolutní esencí jara. Plus samozřejmě rozličné náhrdelníky a náramky. S těmi se nebojte experimentovat - můžete si jich vzít hned několik najednou. Zapomeňte na nekvalitní boty a kabelky, pořiďte si kožené boty s kovbojskými prvky a velkou tašku a o váš stylový look je postaráno.    

  • Blogerka Lucie - www.acupofstyle.com

    Lucie
    Autor: archiv
    Největším módním trendem na tuto sezónu kupodivu nejsou pastelové barvičky ani neonky, ale kombinace černé a bílé. Kombinace černé a bílé v jednom kousku oblečení! Ať už to jsou proužky, puntíky, kostka nebo jakýkoli jiný vzor, rozhodně s tím nešlápnete vedle! Náš tip je pořídit si nějaký zajímavý top s patternem a zkombinovat ho s jednoduchým, jednobarevným spodkem.      

  • Blogerka Rebeka - www.styleofbecca.com

    Rebeka
    Autor: archiv
    Tento rok považuji za největší trend bílou barvu. Bílá je svěží, letní, čistá a poskytuje mnoho možností kombinování. Můžete se obléct do bílé od hlavy až ka patě a vytvořit jednoduchý, ale efektní look, ale bílá může sloužit i jako plátno, když jí doplníte barevnými botami a dopňkami. Pokud se rozhodnete kombinovat bílou s bílou, dbejte na to, aby byly ve stejném odstínu, jinak jeden kousek může působit zažloutle.    
  • Blogerka Martina - www.dannyrosefashion.com

    Martina
    Autor: archiv
    Letos jsem nejvíc propadla kombinaci černo bílé. Pruhy, vzory nebo jednoduše jen kousky v jedné z barev se pro mě staly mojí oblíbenou kombinací. Je v tom navíc i velká dávka praktičnosti, protože jednak černá a bílá jsou barvy, které nikdy nevyjdou z módy a zároveň i přes svůj minimalismus dokážou vypadat opravdu stylově.   

  • Blogerky Hana a Veronika - www.theczechchicks.com

    Hana a Veronika
    Autor: archiv
    Horkým trendem letošního jara a léta budou dlouhé šaty. Ať už květované, geometrické či jednobarevné, jejich kouzlo spočívá především v jednoduchosti. Maxi šaty vám umožní zakrýt nedostatky, opticky prodloužit postavu a zvýraznit pas. Na dlouhé tuniky či svetry k maxi šatům rovnou zapomeňte, tady je žádoucí zvýraznit pas a prodloužit nohy. Zvolte například koženou či džínovou bundu, zapojte do hry také tenčí pásky, které umístěte v oblasti pasu. Jestli vám maxi šaty sahají až k zemi i s vašimi oblíbenými podpatky či pohodlnějšími klínky, vytvoříte tak navíc iluzi vysoké a štíhlé postavy.

    Horký tip na konec: Z maxi šatů můžete hravě vykouzlit také dlouhou sukni, stačí si přes šaty obléci klasickou košili, v pase ji hravě zauzlit a máte zcela nový model.

Klíčová slova:  módní blogy, blogerky, móda
Diskuse ke článku
.