Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Milujete značkové sandály? Nakupujte se slevou až 55 %!

11. května 2013 | 12:00

Potrpíte si na žabky, lehoučké sandálky nebo barevné botky na podpatku? Právě teď je nejlepší čas si pořídit pár, ve kterém můžete strávit celé jaro i léto. Nebo radši dva. Nebo tři?

Ty nejhezčí botičky teď seženete s báječnou slevou na e-shopu www.italiedoskrine.cz. Jsou trendy, stylové, roztomilé - prostě neodolatelné! Vyberte se si svůj pár krasavic od světových značek:

Les Tropeziennes

Něžné a ženské - takové jsou boty od francouzské značky Les Tropeziennes. Dýchá z nich slunečná atmosféra Azurového pobřeží. Vyražte na pláž, ale klidně i do ulic, se šarmem Brigitte Bardot na dovolené!

Guess

Americká značka inspirovaná krásou a sex-appealem italských filmových hvězd vás dostane páskovými sandály na podpatku. Jsou elegantní a svůdné, ale přitom pohodlné: perfektní na celodenní běhání po městě zakončené večírkem.

Ed Hardy

Tyhle boty nelze nemilovat! Jsou zábavné, stylové a neuvěřitelně příjemné na nošení. My jsme si oblíbili ty s klasickým obrázkem srdce, s přírodními motivy i v zářivých neonových barvách.

...
Autor: italiedoskrine.cz

Rockport

Tahle značka myslí hlavně na fanoušky a fanynky jednoduchého spotovního stylu. Jsou to úžasné designové kousky, a přitom se v nich budete cítit, jako byste na nohou nic neměli...

Všechny zaručeně originální sandálky teď můžete pořídit až s 55 % slevou. A to nejlepší nakonec: neplatíte ani korunu navíc za dopravu!

Nakupujte už teď na www.italiedoskrine.cz!

Autor: mab