Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Stylový Silvestr: Šaty, ve kterých zazáříte!

30. prosince 2012 | 07:00

Chystáte se na silvestrovskou party, ale nevíte, co na sebe? Máme pro vás šaty, ve kterých zaručeně oslníte. Oslavte příchod roku 2013 ve velkém stylu!

Je jedno, jestli si chcete prostě užít večer s přáteli, nebo toužíte zlákat co nejvíc mužů k polibku pod jmelím. Hlavní je vypadat úžasně - a zároveň se tak cítit.

Jak na to?

1. Vyražte na vysoké noze. Nebraňte se podpatkům: dodají vám ženskost, sebevědomí i sex-appeal. Jestli na ně nejste zvyklá, zkuste doma trénovat.

2. Kombinujte levné a luxusní. Mixujte drahé šperky s bižuterií a šaty z butiku s kabelkou ze sekáče.

3. Nebojte se lesku a třpytu. Už dlouho jste chtěla vyzkoušet flitrový top nebo blyštivé slavnostní líčení? Teď je ta pravá chvíle!

4. Řiďte se svou osobností. Nemá cenu navlékat se do něčeho, v čem byste se "necítila". Následujte intuici a svůj styl. Džíny ale radši nechte na jindy...

Pro kreativní duši

Malé černé s nápadem

Chodíte na vernisáže, milujete design a vaší oblíbenou barvou je černá? Zkuste klasické "little black dress" s netradičními doplňky.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Pro královnu večírků

Šmrncovní minišaty

Ráda popíjíte koktejly na baru nebo tančíte až do rána? Do středu parketu i pozornosti vás dostanou zářivé šaty a rockerské doplňky.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Pro skutečnou dámu

Rafinovaná maxi délka

Jste neodolatelná, elegantní a tak trochu tajemná? Zahrajte si na ledovou královnu s pomocí stříbra a chladných tónů zelené.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Pro věčnou romantičku

Šaty jako z pohádky

Už odmala toužíte být princeznou? A proč ne? Spojte flitry, délku až na zem a sladce růžové doplňky do jednoho rozmařilého outfitu.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Autor: Marie Barvínková