Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

To musíte mít! Letní šaty Desigual, Guess a Diesel za neodolatelné ceny

5. května 2012 | 11:00

Rtuť teploměru stoupá, teploty už dokonce pokořily třicítku. Je nejvyšší čas obléct pěkné letní šaty, ve kterých se budete cítit skvěle. Pořiďte si některý z neodolatelných značkových modelů, které za bezkonkurenčně nízké ceny nabízí e-shop Italiedoskrine.cz.

Rafinovaná kombinace zábavy, svěžesti, modernosti a rebelství spolu se smyslem pro humor. Právě takové jsou modely španělské značky Desigual. Společnost založil v roce 1984 Švýcar Thomas Mayer, který chtěl, aby jeho oblečení vyzařovalo hravost a pozitivismus. A toho skutečně dosáhl! Od toho se odvíjí i vzhled veškerého oblečení - velké potisky i poněkud ztřeštěné kombinace barev.

Léto je tady! Přivítejte ho v nových šatech.
Autor: italiedoskrine.cz

V kolekcích se mísí různé výtvarné techniky – od patchworku až po graffity. Tyto rádoby nesourodé styly pak dohromady tvoří naprosto unikátní kompozice vzorů oblečení i módních doplňků. Neváhejte! Šaty Desigual vás pozitivně naladí v každém okamžiku.

Léto je tady! Přivítejte ho v nových šatech.
Autor: italiedoskrine.cz

Kvalita, která stojí za hřích!

Je pro vás značka Desigual příliš divoká? Pak jsou právě pro vás určené elegantní šaty exkluzivní módní značky GUESS. S dlouhým i krátkým rukávem, na ramínka či úplně bez. Společenské šaty i šaty pro volný čas. E-shop Italiedoskrine.cz vám nabízí více než 30 modelů.

Nebo si snad vyberete některý z modelů oblíbené italské značky DIESEL? Inovativní a někdy až provokativní značky, která je ikonou jedinečného a kreativního stylu. Značky, která oslovuje především mladé lidi tělem nebo duchem.

 

Léto je tady! Přivítejte ho v nových šatech.
Autor: italiedoskrine.cz

Komerční prezentace

Autor: red