Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

TOP 30: Mix barevných hodinek, které si zamilujete!

30. března 2012 | 07:47

Bez hodin by se nám zastavil čas. Určitě budu mluvit nejen za sebe, když řeknu, že hodinky jsou pro většinu lidí naprosto nepostradatelná věc. Podívejte se kolem sebe, kolik lidí se kouká na svou levačku (potažmo pravačku) a kontroluje, zda jde vůbec včas.

Být všude v čas je hodně těžké! Proto jsem si pro vás připravila mix těch nejkrásnějších hodinek ve veselých barvách, abyste byly všude za hvězdy!

Do společnosti
barevné hodinky
Autor: Archiv firem

Pokud jste vyznavačka luxusnějšího módního stylu a potrpíte si na eleganci, pak zvolte střízlivější barvy. Ovšem pozor! Inspiraci se meze nekladou. Střízlivější neznamená černá, stříbrná, či zlatá. Naopak. Krásně vypadají hodinky v leopardím a zlatém provedení, nebo tyrkysové a žluté hodinky s krystalky Swarovski a telecí kůží! (k dostání na www.beinstyle.cz)

Sportovní
barevné hodinky
Autor: Archiv firem

Naopak, pokud se bojíte, že dražší luxusní hodinky nejsou nic pro vás a při jejich nošení byste měla akorát strach, že si je někde odřete, nebo je někde zapomenete (což se stává i v lepších rodinách), pak jsou tu pro vás gumové hodinky, které jen tak nezničíte. Hodí se skvěle jak na sport tak i na denní nošení! Když je ještě sladíte třeba s kabelkou nebo botami budete naprosto dokonalá! (Ann Christine)

Jako doplněk
barevné hodinky
Autor: Archiv firem

Spíše než funkčnost vás zajímá estetický vzhled? I pro vás tu mám jednu možnost! Místo náramku si tedy na zápěstí zapněte hodinky, které svou stylizací opravdu nevypadají jako nudný časo stroj. Je až neuvěřitelné, kam se dnešní výrobci dostanou s nápady a originalitou. Můžete je mít v námořnické barvě s korálky, žluté, tmavé fuchsiové, nebo zelenkavé barvě! (k dostání na www.beinstyle.cz)

Pro alergiky!
Stylové hodinky ve veselých barvách! Info o ceně na www.oclock.cz
Autor: Archiv firmy

Trpíte alergií a kdykoliv máte hodinky, nanejvýš se vám objeví nepříjemná reakce! Zatočte s touto nepříjemností. Novinkou na trhu jsou hypoalergenní hodinky vyrobené ze zdravotně nezávadného a vodotěsného materiálu, turmalínu. Turmalín je podle výrobce i účinný léčitel duše, zvyšuje imunitu, příznivě působí na srdce a páteř a pomáhá při dyslexii. Tyto originální hodinky jsou dostání ve více jak dvaceti barevných variantách a můžete si sami zvolit jaký chcete ciferník, či barevnost pásku! Novinkou jsou pak barevné hodinky do kapsy! (k dostání na www.oclock.cz)

Načerpejte další inspiraci v naší fotogalerii!

Autor: Eva Dvořáková